Απειλητικό μήνυμα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Απειλητικό μήνυμα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Απειλητικό μήνυμα δέχτηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ η Εφημερίδα των Συντακτών.

Το ρεπορτάζ των Δημήτρη Τερζή και Άντας Ψαρρά, κάνει λόγο για κοινό απειλητικό τηλεφωνικό μήνυμα που έλαβαν πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την ίδια ώρα αναφέρει πως έχει γίνει ταυτοποίηση του αποστολέα του εν λόγω μηνύματος και είναι θέμα χρόνου να αποδειχτεί «ότι δεν πρόκειται για ένα άσχετο πρόσωπο που… περνούσε από τον Πειραιά».

Το απειλητικό μήνυμα:

«Ο κόσμος αποδέχεται πιο εύκολα ένα απλό ψέμα από μια πολύπλοκη αλήθεια είπε ο Γάλλος πολιτικός φιλόσοφος Αλέξης Ντε Τοκβίλ. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο το στίγμα ενός γνωστότερου σε μας Αλέξη (αμπελοφιλόσοφου-παπαρολόγου) του πρωθυπουργού[…] Το χαριτωμένο ευρηματικό χιουμοράκι με το La CASA de papel θα είχε ενδιαφέρον αν δε συνοδευόταν από κόλλυβα. Ακριβώς επειδή την ίδια χρονική στιγμή η λατρεμένη Κυβέρνηση του Βαξεβάνη επειδή δεν έμειναν και πολλά ακόμη νέα μέτρα να πάρει άρχισε να παίρνει μέτρα για ΚΑΣΑ σε όσους γλύτωσαν από Μάνδρα Μάτι αυτοκτονίες γρίπη κ.λπ.

Πρέπει να σου περισσεύει το θράσος η τσογλανιά και η ιταμότητα την ώρα που πατάς πάνω σε φέρετρα το νερό σε πνιγεί και οι φλόγες καίνε ακόμα να επιτίθεσαι στον ΜΑΡΙΝΑΚΗ με μια ακόμα άθλια κακοστημένη σκευωρία γκεμπελίστικες πρακτικές λάσπη με το φτυάρι στον ανεμιστήρα και μαύρη κυνική προπαγάνδα προκειμένου να αλλάξεις την ατζέντα επισκιάζοντας την γκρίζα καθημερινότητα. […]. Πλησιάζει η ώρα της απελευθέρωσης προδότες αριστεροφασίστες νόθα του Στάλιν. Να θυμάστε όμως. Η τελευταία σταγόνα κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει».

Το τελευταίο φύλλο του Documento κυκλοφόρησε με τίτλο La Casa De Vaggel: Η αυλή Μαρινάκη σε δικογραφίες για εγκληματικές ενέργειες  και αναφέρεται συγκεκριμένα στα ακόλουθα:

-Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του διαιτητή Τζήλου. (1, 2, 3)

-Απαγωγή δημοσιογράφου από το Χίλτον.

-Υπόθεση «Noor 1».

-Στημένα ποδοσφαιρικά ματς.

-Παραδικαστικό με «δικούς μας εισαγγελείς»

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα του Σαββάτου, που κυκλοφόρησε το Documento (λόγω της αργίας της καθαράς Δευτέρας) άγνωστοι, αλλά για γνωστούς λόγους, διέρρηξαν τα γραφεία της εφημερίδας.

Μετέπειτα οι εργαζόμενοι του Documento εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τη στοχοποίηση της εφημερίδας από τον Β. Μαρινάκη και την διάρρηξη.

Διαβάστε ακόμη: Αγαπητοί Βαγγελομητσοτάκηδες δεν φοβόμαστε ούτε Κόζα Νόστρα ούτε Κόζα Μόστρα

Διαβάστε επίσης: Τον πανικό του δείχνει ο Μαρινάκης με χυδαία ανακοίνωση

Διαβάστε επίσης: ΠΟΣΠΕΡΤ κατά ΕΣΗΕΑ για τη διάρρηξη στο Documento

Διαβάστε επίσης: Καπάκος (ΕΣΗΕΑ) για Documento: Οι άνθρωποι της ενημέρωσης δεν πρόκειται να υποταχθούν στον εκφοβισμό

Διαβάστε επίσης: Καταγγελίες από όλη την Ελλάδα ότι δεν μοιράστηκε όλο το τιράζ του Documento από το πρακτορείο συμφερόντων Μαρινάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter