Απέκλεισαν τον κόμβο του Πλατυκάμπου στη Λάρισα οι αγρότες – Κλειστή και η Θεσσαλονίκης – Σερρών (Photos)

Απέκλεισαν τον κόμβο του Πλατυκάμπου στη Λάρισα οι αγρότες – Κλειστή και η Θεσσαλονίκης – Σερρών (Photos)

Το κόμβο Πλατυκάμπου έχουν αποκλείσει οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, υλοποιώντας την απόφαση τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. 

Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει σύμφωνα με τους αγρότες, μέχρι τις 18:00 ώρα, όπου και τα τρακτέρ θα επιστρέψουν πίσω στη Νίκαια.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, όπως είχαν αποφασίσει χθες, έφτασαν στον κόμβο με τα τρακτέρ τους λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και τον απέκλεισαν. Ο κόμβος θα μείνει «κλειστός» ως και τος 6 το απόγευμα.

Οι αγρότες περιμένουν την απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρου Αραχωβίτη για τη συνάντησή τους με κλιμάκιο υπουργών, ως αργά σήμερα το βράδυ. Εκτιμάται ότι αν η απάντηση δοθεί σήμερα ενδεχομένως έως και το τέλος της εβδομάδας να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.




Αποκλεισμός της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών από αγρότες

Επίσης σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, προχώρησαν στις 17:00 περίπου το απόγευμα, αγρότες που παρέταξαν τα τρακτέρ τους στο οδόστρωμα. 

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, οι αγρότες – περίπου 15 άτομα – έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από τον αποκλεισμό δεν έχουν προκληθεί – μέχρι στιγμής – προβλήματα, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήρια οδό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter