Απεργία: Πώς θα κινηθούν Λεωφορεία – Τρόλεϊ την Πέμπτη

Απεργία: Πώς θα κινηθούν Λεωφορεία – Τρόλεϊ την Πέμπτη

Στάσεις εργασίας ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης (16/3).

Συγκεκριμένα, το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε πως τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορούν από την έναρξη του ωραρίου έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη.

Η ανακοίνωση του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ

«Εδώ και μέρες, η θλίψη και η οδύνη κατακλύζει τις ψυχές όλων μας. Το πένθος είναι βαρύ…

Η Εθνική Τραγωδία στα Τέμπη, με το πλήθος νεκρών – κυρίως νέας ηλικίας – μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με ζητήματα ελλιπούς ασφάλειας σε βαθμό που αγγίζουν την παθογένεια.

Το «ποτήρι ξεχείλισε» με την αγανάκτηση και την οργή να κυριαρχεί σε κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Πολλά τα «γιατί» για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας, μα περισσότερα τα «πώς» δεν θα θρηνήσουμε ξανά στο μέλλον θύματα.

Ως Συνδικάτο, επιμένοντας στην πάγια και βασική μας κατεύθυνση για διασφάλιση και τήρηση των κανόνων ασφάλειας τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και των εργαζομένων μας, συνεχίζουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ, ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ με ΣΕΒΑΣΜΟ στην ανθρώπινη ζωή.

Σύσσωμοι με την κοινωνία, διεκδικούμε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που να αξίζουν στον επιβάτη, που να αξίζουν στον εργαζόμενο γιατί η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό στις υπηρεσίες του πολίτη. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

Στην Θεσσαλονίκη, το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία και ανακοίνωσε πως οι λεωφορειακές γραμμές θα εκτελούνται με προσωπικό ασφαλείας, ενώ κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

Τα δρομολόγια στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Εκκρεμούν οι αποφάσεις των εργαζομένων σε Μετρό και ΗΣΑΠ». 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter