Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα κινητά αποκλειστικά από τη Nova!

Επικοινωνία και ψυχαγωγία χωρίς όρια, για όλους!

Κι άλλο θαύμα από τη Nova! Tώρα προσφέρει απεριόριστες κλήσεις και προς όλα τα κινητά με τα προγράμματα Nova3play (Family+, Cinema+, Sports και Full).

Οι συνδρομητές των προγραμμάτων Nova3play, απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστη επικοινωνία προς κινητά και σταθερά και φυσικά αξιόπιστο internet και τηλεόραση με πλούσιο θέαμα για όλους! Με τις απεριόριστες κλήσεις προς κινητά, που προσφέρει αποκλειστικά η Nova, οι συνδρομητές της εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στα κόστη των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών τους, σημαντικό έλεγχο του μηνιαίου λογαριασμού τους καθώς και «κρυστάλλινη» επικοινωνία χωρίς διακοπές στις κλήσεις τους προς τα κινητά τηλέφωνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Nova3play που ξεκινούν από 24,90€ το μήνα, μπορεί κανείς να επισκεφθεί τα Καταστήματα Nova ή το www.nova.gr/nova3play

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.