Απέρριψε ώς απαράδεκτο αίτημα της ΝΔ για ενημέρωση σχετικά με την ΔΕΗ ο Σταθάκης

Η κυβέρνηση θα ενημερώσει το κοινοβούλιο με δική της πρωτοβουλία δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος

Η κυβέρνηση θα ενημερώσει την Βουλή για το θέμα της ΔΕΗ με δική της πρωτοβουλία, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, κρίνοντας απαράδεκτο σχετικό αίτημα της Νέας Δημοκρατίας όπου γίνεται λόγος για ειδικά δικαστήρια.

«Το αίτημα της ΝΔ είναι απαράδεκτο καθώς συνοδεύεται με απειλές για Ειδικά Δικαστήρια, ενώ δεν τηρεί ούτε τις τυπικές διαδικασίες» είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Σταθάκης. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «από ό,τι μαθαίνω από την πρόεδρο της Επιτροπής το αίτημα της ΝΔ δεν πληροί ούτε τα τυπικά για να προκαλέσει τη συζήτηση. Η απάντησή μου είναι αρνητική απέναντι στη ΝΔ».

Πρόκειται για αίτημα που έχει διατυπωθεί από τον βουλευτή της Ν.Δ Σκρέκα με το οποίο ζητείται από το υπουργείο «να ενημερώσει για τις αρνητικές εξελίξεις που οδηγούν στην απαξίωση της ΔΕΗ και φέρνουν την επιχείρηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης» μιλώντας για «τη διερεύνηση των ευθυνών, που υπάρχουν σε επιχειρησιακό και πολιτικό επίπεδο». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.