Απετάξω τον Μαρινάκη, Σαμαρά; Απεταξάμην!

Απετάξω τον Μαρινάκη, Σαμαρά; Απεταξάμην!

Καμία διάθεση δεν έχει ο Αντώνης Σαμαράς να εμπλακεί στην σφοδρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης, ΝΔ και του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ο πρώην πρωθυπουργός μολονότι έχει πολλούς λόγους, όπως λένε από το περιβάλλον του, να είναι απέναντι στο σύστημα Μαρινάκη, έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς σε αντίθεση με την πλειονότητα των στελεχών της ΝΔ που ομνύουν στον «αυτοκράτορα του λιμανιού», έχει «απαγορεύσει» στους συνεργάτες του και στους βουλευτές που ελέγχει να κάνουν υποστηρικτικές δηλώσεις υπέρ του κ. Μαρινάκη. 

Προφανώς ο Μεσσήνιος πολιτικός δεν ξεχνά και, μάλλον, δεν θέλει να ξεχάσει τις άγριες επιθέσεις που έχει δεχτεί τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι εκ των στενών του συνεργατών από μέσα φιλικά διακείμενα προς την πλευρά Μαρινάκη, την εποχή που ήταν πρωθυπουργός. 

Μάλιστα λέγεται πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει στο συρτάρι του και κάποιες αγωγές που του έχουν ετοιμάσει οι δικηγόροι του, εναντίον όσων του επιτίθεντο την περίοδο 2012-2015. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter