Απέτρεψε επεισόδιο βεντέτας η ΕΛΑΣ – Συνελήφθη με άλλους πέντε η 25χρονη που είχε δεχθεί επίθεση στο Ίλιον

Απέτρεψε επεισόδιο βεντέτας η ΕΛΑΣ – Συνελήφθη με άλλους πέντε η 25χρονη που είχε δεχθεί επίθεση στο Ίλιον

Ήταν η επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό μιας 25χρονης από 5 άτομα στο Ίλιον.

Ήταν στη συνέχεια η επίθεση οργανωμένων του Παναθηναϊκού για εκδίκηση, στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, σε αγώνα της Α1 πόλο γυναικών, με θύματα γυναικόπαιδα και ΑΜΕΑ. Και χθες, γύρω στις 12 το μεσημέρι Κυριακής η Αστυνομία απέτρεψε τελευταία στιγμή νέα αιματηρή επίθεση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά βεντέτας στην Πετρούπολη, επί της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πληροφορίες που είχαν από προηγούμενες ημέρες, έστησαν μπλόκο και ακινητοποίησαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και η οργανωμένη οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε ξυλοκοπηθεί στο Ίλιον. Στην έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο! Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν σπρέι πιπεριού, εργαλεία όπως γαλλικά κλειδιά, έναν μεγάλο υδραυλικό κάβουρα, σφυρί και ακόμη ένα μαχαίρι και κουκούλες full face.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ετοίμαζαν επίθεση σε οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση ξυλοδαρμού της 25χρονης κοπέλας. Οι δράστες που ήταν όλοι τους οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, που διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter