Απήγαγαν τον κουνιάδο πρωταθλήτριας σκοποβολής και το μετάνιωσαν πικρά

Απήγαγαν τον κουνιάδο πρωταθλήτριας σκοποβολής και το μετάνιωσαν πικρά

Τη ζωή του στην κουνιάδα του, πρωταθλήτρια σκοποβολής, οφείλει ένας άνδρας στην Ινδία.

Συγκεκριμένα, δυο άνδρες, επιβιβάστηκαν σε ταξί στο Νέο Δελχί ως απλοί πελάτες. Το ταξί οδηγούσε ο Asif, κουνιάδος της πρωταθλήτριας στη σκοποβολή, Ayisha Falaq.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής όμως τον ακινητοποίησαν και προσπάθησαν να του αποσπάσουν τις εισπράξεις της ημέρας. Έμειναν όμως πλήρως απογοητευμένοι από το ποσό που συγκέντρωσαν και ξέσπασαν τα νεύρα τους στον άτυχο οδηγό, χτυπώντας τον και παίρνοντας τον όμηρο. Εν συνεχεία τηλεφώνησαν στην οικογένεια του και ζήτησαν λύτρα για την απελευθέρωση του.

Την καταβολή τους ανέλαβε η κουνιάδα του, η Ayisha Falaq, η οποία είναι πρωταθλήτρια σκοποβολής.

Ενημέρωσαν την αστυνομία και παρά τις αντιξοότητες κατάφεραν να βρεθούν με τους απαγωγείς. Η Ayisha Falaq παρέδωσε τα λεφτά και στη συνέχεια οι απαγωγείς επιχείρησαν να διαφύγουν, όμως έπεσαν πάνω στην παγίδα των αστυνομικών, οι οποίοι προσπάθησαν να τους συλλάβουν.

Οι δράστες πανικοβλήθηκαν και ξεκίνησαν να πυροβολούν αδιακρίτως και τότε η Ayisha ανέλαβε δράση. Τράβηξε το όπλο της από την τσάντα και ακινητοποίησε τους δράστες, καταφέρνοντας τραύματα στο πόδι του ενός και τη μέση του άλλου.

Η οικογένεια της καθώς και οι συνάδελφοι της στη δουλειά την συνέχαραν για τις πράξεις της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter