Απίστευτα πράγματα στο πόλο: Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να ρίξουν διαιτητή στην πισίνα!

Απίστευτα πράγματα στο πόλο: Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να ρίξουν διαιτητή στην πισίνα!

Μετά τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν στον αγώνα βόλεϊ γυναικών της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι, οπαδοί του Παναθηναϊκού, έκαναν άνω-κάτω σήμερα (9/11) και τον αγώνα πόλο των «πράσινων» με τον Πανιώνιο στο Γουδή…

Οταν οπαδοί των «πράσινων» μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου και πήγαν να πετάξουν έναν εκ των διαιτητών του αγώνα στην πισίνα!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η κολυμβητική ομοσπονδία «με τη λήξη του αγώνα, μερικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να ρίξουν τον διαιτητή Χατζηαναστασίου μέσα στην πισίνα. Ο διαιτητής και μία αστυνομικός αντέδρασαν έγκαιρα και απέτρεψαν το συμβάν».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος νίκησε τον Παναθηναϊκό με 9-7 στην 7η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών με τους «πράσινους» να έχουν ισάριθμες ήττες. Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 0-4, 2-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ., Κόσιτς 1, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος 3, Αθανασίου, Γκαράνης 2, Σμιθ, Κατσαγούνος 1, Σαλτέρης, Μοσχοβέλης, Παπαδημητρίου Αλ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φλέγκας, Καζάζης 2, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος 1, Παπαδόπουλος Δ., Αλεξίου 1, Παττακός, Βέκκος 1, Δήμου Δ. 4, Στάθας, Δούκας, Μπουζαλάς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter