Απίστευτα συγκινητική ιστορία! 8χρονος στερήθηκε την κουβέρτα του για χάρη ενός ετοιμοθάνατου σκύλου

Απίστευτα συγκινητική ιστορία! 8χρονος στερήθηκε την κουβέρτα του για χάρη ενός ετοιμοθάνατου σκύλου

Μόλις οκτώ ετών ο Χουσεΐν ελ Χασάν, προσφυγόπουλο από τη διαλυμένη – λόγω εμφυλίου – Συρία, βοήθησε ένα τραυματισμένο, αδέσποτο σκυλί, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και καλοσύνη.  

Ο Χουσεΐν, όπως αναφέρει το borepanda.com, εντόπισε το σκυλάκι, λίγο αφότου είχε χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο, κοντά στο νέο του σπίτι, στην πόλη Κιλίς της Τουρκίας. Το αγοράκι έσπευσε να βοηθήσει, φέρνοντας από το σπίτι του μια κουβέρτα – αν και το σπίτι του δεν έχει θέρμανση.

Ο Χουσεΐν σκέπασε το χτυπημένο σκυλί που έτρεμε και αμέσως μετά έτρεξε να καλέσει κάποιους μεγαλύτερους για βοήθεια. Ενώ περίμενε τους διασώστες να φτάσουν, ο οκτάχρονος δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του ταλαιπωρημένου ζώου.  

Μετά από λίγο, οι υπάλληλοι από την υπηρεσία προστασίας ζώων έφτασαν και μετέφεραν το τραυματισμένο σκύλο στον κτηνίατρο. Δυστυχώς όμως, ήταν πολύ αργά πια. Το άτυχο τετράποδο πέθανε από εσωτερική αιμορραγία που του προκάλεσαν τα τραύματα.

O Xουσεΐν ήταν απαρηγόρητος, αλλά η ευγενική του πράξη δε λησμονήθηκε. Ο αντιδήμαρχος της πόλης, Κούμα Οζντεμίρ, τον επισκέφτηκε στο σπίτι του για να τιμήσει τον ίδιο και την οικογένειά του. Όπως είπε ο αντιδήμαρχος, η πράξη του μικρού Χουσεΐν μπορεί να μη φαίνεται, αλλά αποδεικνύει το μεγαλείο της ανθρωπιάς. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter