Απίστευτες διατυπώσεις Βελόπουλου: «Η μάσκα είναι αποτυχία, μπαρούφα, δεν αποδίδει» (Video)

Απίστευτες διατυπώσεις Βελόπουλου: «Η μάσκα είναι αποτυχία, μπαρούφα, δεν αποδίδει» (Video)

Απίστευτες είναι οι διατυπώσεις που επιστράτευσε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πανδημία και τις επιπτώσεις της. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σε ένα απίστευτο αντιεπιστημονικό κρεσέντο χαρακτήρισε «μπαρούφα»(!) και «αποτυχία»(!!) τη μάσκα.

«Δε θα πω για τις μάσκες… Αποτυχία οι μάσκες. Σας το λεώ να το ξέρετε. Η μάσκα είναι αποτυχία. Έχω μελέτες, τις καταθέτω στα πρακτικά που αποδεικνύεται ότι οι μάσκες είναι μία μπαρούφα πραγματική», είπε προς έκπληξη όλων και συνέχισε:

«Γιατί αν δεν ήταν μπαρούφα. Μέχρι να βγουν τα εργοστάσια ναύαρχέ μου λέγαμε ότι οι μάσκες δεν κάνουν καλό. Μόλις βγάλαν τα εργοστάσια λέμε “βάλτε μάσκες κάνουν καλό, φορέστε διπλές”. Πώς θα πείσω εγώ τον πολίτη ότι κάνουν καλό;», ανέφερε συγχέοντας τη λανθασμένη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τις παλινωδίες, για το πότε πρέπει να φορούν οι πολίτες μάσκα, με την αδιαπραγμάτευτη προστασία που παρέχει από ιώσεις, όπως ο κορονοϊός.

«Δεν αποδίδει. Η χρήση της είναι το πρόβλημα. Είναι σαν το όπλο. Είναι για άμυνα. Αν το χρησιμοποιήσεις στραβά μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο. Άρα η μάσκα δεν είναι η λύση. Ξέρετε ποια είναι η λύση; Να καταλάβετε ότι ο συνεχής εγκλεισμός των ανθρώπων μεταδίδει τον κορονοϊό», καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter