Απίστευτες εικόνες από τη Γάζα: Παιδικό «πάρτι» γενεθλίων ενώ πιο δίπλα πέφτουν βόμβες (Video)

Απίστευτες εικόνες από τη Γάζα: Παιδικό «πάρτι» γενεθλίων ενώ πιο δίπλα πέφτουν βόμβες (Video)

Σκηνές που δεν θυμίζουν σε τίποτα την θηριωδία του πολέμου και των εγκλημάτων που βιώνει η Γάζα και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν πως ένα μικρό κορίτσι γιορτάζει τα γενέθλιά της, την ώρα που οι βομβαρδισμοί παραδίπλα συνεχίζονται.

Στον απόηχο των βομβαρδισμών και των αεροπλάνων που πετάνε πάνω από τον ουρανό της Γάζας, ένα κοριτσάκι γιόρτασε τα γενέθλιά του στην αυλή του σπιτιού, έχοντας την οικογένειά της στο πλευρό της.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί από το Quds News Network και κάνει το γύρο του κόσμου φαίνεται η μητέρα της να προσπαθεί να αποσπάσει όλα τα παιδιά της από την τραγωδία που συντελείται λίγα μέτρα πιο πέρα, χτυπώντας παλαμάκια και τραγουδώντας για να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της.

Την ίδια ώρα χιλιάδες παιδιά στη Γάζα πεθαίνουν αβοήθητα. Σύμφωνα με την ανθρωπιστική οργάνωση «Save the Children» «από τις 7 Οκτωβρίου, περισσότερα από 3.257 παιδιά έχουν αναφερθεί σκοτωμένα, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 3.195 στη Γάζα, 33 στη Δυτική Όχθη και 29 στο Ισραήλ, σύμφωνα με τα υπουργεία Υγείας της Γάζας και του Ισραήλ αντίστοιχα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter