Απίστευτες τοιχογραφίες από την Urbanact στο Βόλο

Απίστευτες τοιχογραφίες από την Urbanact στο Βόλο

O δεύτερος κύκλος του προγράμματος δημόσιων τοιχογραφιών στο Βόλο, το «CityCall«, μόλις ξεκίνησε. Μια ακόμη εντυπωσιακή τοιχογραφία έχει ξεκινήσει σε κτίριο επί της συμβολής των οδών Αγίου Νεκταρίου και Σταδίου, στη Νέα Ιωνία, στον Ξηρόκαμπο.

Συμμετέχει η καλλιτέχνιδα Fio Silva η οποία ταξίδεψε από την Αργεντινή για να προσφέρει εθελοντικά το έργο της στην πόλη.. Οι θεματικές των έργων εστιάζονται στη φύση και ιδιαίτερα στο πουλιά και το ίδιο επιχειρεί και στη νέα της τοιχογραφία στη πόλη μας.

Θα ακολουθήσει τον Ιούνιο η συμμετοχή ενός καλλιτέχνη που μας έρχεται από τη Νέα Υόρκη με μια τοιχογραφία που θα αφήσει ιστορία.

Το πρόγραμμά  τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, με την αιγίδα του Ινστιτούτου Θερβάντες Αθήνας και υποστηρίζετε από τις εταιρείες: Flame (graffiti spray), Meraki Cafe, Σβώλος, Noodle‘s, Χωριάτικο, Pizza Fan, Φιλομήλα, Χαλέβα, Λαγαράς/καλαθοφόρα, Τζίκας Πέτρος/σκαλωσιές, Aerial.gr, Myvolos.net, ISupportStreetart, Lifo κ.α.

H UrbanAct ιδρύθηκε το 2012 με πρωτοβουλία μελών της ομάδας Carpe Diem και με στόχο να συνεχίσει το έργο της προώθησης της τέχνης και των τεχνικών των Εναλλακτικών Μορφών Πολιτισμού με ιδιαίτερη έμφαση στις δημόσιες τοιχογραφίες.Αποτελεί ένα συλλογικό φορέα δημιουργίας και προώθησης δημόσιων τοιχογραφιών στην Ελλάδα με συνεργασίες με οργανισμούς και φορείς οι οποίοι εφαρμόζουν προγράμματα δημόσιων τοιχογραφιών ανά τον κόσμο.

Για την ενημέρωσή σας μπορείτε όπως πάντα να επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης.

Για όμορφες πόλεις, με ελεύθερους δημόσιους χώρους και συμμετοχικούς πολίτες.

urbanact.gr

@urbanact.gr

fb/urbanact.gr

Πηγή:myvolos.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter