Απίστευτες βιαιότητες της αστυνομίας στα Εξάρχεια (Video)

Απίστευτες βιαιότητες της αστυνομίας στα Εξάρχεια (Video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο εμφανίζονται άνδρες των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν με απίστευτη βιαιότητα περαστικούς και διαδηλωτές στη μεσημεριανή συγκέντρωση της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Σε δεύτερο βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook φαίνεται άνδρας των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία καταστήματος.

Οι αστυνομικοί, χωρίς να περιορίζονται στη χρήση χημικών, προκαλούν αναίτια ζημιές σε τζαμαρία καταστήματος, ενώ στο ίδιο απόσπασμα που έχει αναρτηθεί από διαφορετικούς χρήστες, υπάρχουν πλάνα που εμφανίζουν πάνοπλους αστυνομικούς να κλοτσούν και να χτυπούν με γροθιές σε δύο διαφορετικά σημεία, πάνω στο οδόστρωμα και στην άκρη του πεζοδρομίου, διαδηλωτές τους οποίους έχουν ακινητοποιήσει συνάδελφοί τους.

Μάλιστα, μπροστά στα μάτια των περαστικών, πέντε άνδρες των ΜΑΤ ακινητοποιούν μοτοσυκλέτα και τον επιβαίνοντα αυτής, ο οποίος προσπαθεί να αποφύγει τις σύγκρουση.

 

Σε άλλο βίντεο φαίνεται και ακούγεται άνδρας των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία καταστήματος στην οδό Σόλωνος, στο κέντρο της Αθήνας όπως αναφέρεται.

Καταγγελίες για αστυνομικούς που με διαρκή χρήση γκλοπ επεμβαίνουν, προκαλώντας για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τραυματισμούς κατά των συγκεντρωμένων, επιβεβαιώνει ο δικηγόρος Βασίλης Αρχιμανδρίτης μιλώντας στο koutipandoras.gr ο οποίος, όπως αναφέρει, βρέθηκε τυχαία στο κέντρο της Αθήνας και έπεσε θύμα αυτών, καθ’οδόν προς το γραφείο του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter