Απίστευτες χυδαιότητες Αλεξίας Έβερτ: «Τρωκτικά και κατσαρίδες» οι διαδηλωτές!

Απίστευτες χυδαιότητες Αλεξίας Έβερτ: «Τρωκτικά και κατσαρίδες» οι διαδηλωτές!

Νέα… ήθη και εκφράσεις προωθούν τα «γαλάζια» στελέχη στην πολιτική ζωή της χώρας. Αυτή τη φορά τη «σκυτάλη» πήρε η Αλεξία Έβερτ, αντιδήμαρχος στον Δήμο της Αθήνας.

Η κόρη του πρώην δημάρχου της Αθήνας και προέδρου της ΝΔ, Μιλτιάδη Έβερτ, σε ένα ατελείωτο κρεσέντο χυδαιότητας, λέει ξεκάθαρα πως οι διαδηλωτές του ΚΚΕ είναι… «τρωκτικά και κατσαρίδες»!

Τους χυδαίους αυτούς χαρακτηρισμούς, που μοιάζουν βγαλμένοι από τις πιο σκοτεινές εποχές, όπου οι διαδηλώσεις ήταν κάτι απαγορευμένο και αναμφίβολα κατακριτέο, η Αλεξία Έβερτ, η οποία είναι αντιδήμαρχος -Κοινωνικής Αλληλεγγύης παρακαλώ-, σε σχόλιό της στο Facebook, κάτω από ανάρτηση της δημοσιογράφου Πέπης Ραγκούση για τη συγκέντρωση του ΚΚΕ, έγραψε το εξής: «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!».

Με αυτό το σχόλιό της η Αλεξία Έβερτ φρόντισε να δείξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τις διαδηλώσεις αλλά και τα μέλη του ΚΚΕ. Αναρωτιόμαστε, εάν η ανάρτηση αυτή, που στρέφεται με τέτοιους απρεπέστατους και κατακριτέους χαρακτηρισμούς, θα προβληματίσουν τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, που την έχει ορίσει ως Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης… Ίσως, αν καταλαβαίνουμε σωστά, για την κ. Έβερτ, η κοινωνική αλληλεγγύη σταματάει εκεί που ξεκινάνε οι διαδηλώσεις.

Φυσικά, το σχόλιο της Αλεξίας Έβερτ πυροδότησε ποικίλες αντιδράσεις με τους περισσότερους να ζητούν εξηγήσεις, καλώντας παράλληλα να ανακαλέσει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter