Απίστευτες χυδαιότητες από την Βούλτεψη: «Υπάρχει έγκλημα χωρίς πτώμα; Αφού τους πετάμε στη θάλασσα πού είναι οι νεκροί;»

Απίστευτες χυδαιότητες από την Βούλτεψη: «Υπάρχει έγκλημα χωρίς πτώμα; Αφού τους πετάμε στη θάλασσα πού είναι οι νεκροί;»

Πτώματα ως… πειστήρια για τις επαναπροωθήσεις προσφύγων ζητάει η Σοφία Βούλτεψη με μια άκρως χυδαία και προκλητική δήλωση σε μια προσπάθεια να απαντήσει στις στοιχειοθετημένες καταγγελίες του ακτιβιστή – διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο πως το Λιμενικό πετάει μετανάστες στη θάλασσα.

«Υπάρχει έγκλημα χωρίς πτώμα;» διερωτήθηκε με θράσος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε λέγοντας «δεν κατάλαβα τι θέλει να πει, τους πετάνε στη θάλασσα και λέει ότι είναι νεκροί. Είναι δυνατόν να πετάς ανθρώπους στη θάλασσα και να μην έχεις νεκρούς;». Με αυτό το επιχείρημα που μόνο λογική δεν εμπεριέχει η Σ. Βούλτεψη θέλησε να αμυνθεί από τα όσα κατήγγειλε ο ακτιβιστής – διασώστης.

Εν ολίγοις, η κυρία Βούλτεψη, περιμένει να δει κάποιο νεκρό πρόσφυγα στη θάλασσα για να πεισθεί για τα pushbacks που τόσο καιρό διεθνείς οργανώσεις αλλά και η ευρωπαϊκή υπηρεσία OLAF καταγγέλλουν, μια πρακτική που πιθανότατα της θύμισε αυτές που εφάρμοζαν στους πρόσφυγες του Πόντου στην Μακρόνησο.

Οι ντροπιαστικές αυτές δηλώσεις της υφυπουργού Μετανάστευσης έρχονται να προστεθούν σε αυτές που πριν από 45 χρόνια είχε πει ο Κωστής Στεφανόπουλος «φέρτε μου έναν νεκρό από το νέφος».

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter