Απίστευτη ανάρτηση προέδρου διοικητικών δικαστών: «Μόδα καταλήψεων…σπάνε ανενόχλητα ορισμένα κωλόπαιδα»

Απίστευτη ανάρτηση προέδρου διοικητικών δικαστών: «Μόδα καταλήψεων…σπάνε ανενόχλητα ορισμένα κωλόπαιδα»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Παναγιώτη Δανιά στο facebook, με την οποία προέβη σε μια πρωτοφανή επίθεση σε βάρος των μαθητών που προχωρούν σε καταλήψεις .

Έκανε λόγο για «μόδα καταλήψεων», κλείνοντας τα μάτια στο αίτημα των μαθητών να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει τα αιτήματά τους προσχηματικά και αποκαλεί τους μαθητές «κωλόπαιδα»!

Η ανάρτησή του:

«Αυτή η μόδα των καταλήψεων που κρατάει από το 1987, με προσχηματικά κάθε φορά “αιτήματα”, για να την κοπανήσουν από το μάθημα κάποιοι (μαθητές και Καθηγητές) και να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα Δέσμης (ή όπως αλλιώς λέγεται τώρα η Κατεύθυνση Σπουδών), πρέπει κάποτε να σταματήσει. Και μη μου πείτε τι με νοιάζει εμένα, γιατί πληρώνω και εγώ λεφτά για να τα σπάνε ανενόχλητα ορισμένα κωλόπαιδα….».

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ανάρτησή του ο Παναγιώτης Δανιάς κακήν κακώς την “κατέβασε” από την προσωπική του σελίδα γράφοντας τα παρακάτω:

https://www.facebook.com/panagiotis.danias/posts/10157993666968409

Επειδή, παρεξηγήθηκε μια προχθεσινή ανάρτησή μου, να διευκρινήσω ότι δεν αποκάλεσα τους μαθητές-καταληψίες "κωλόπαιδα",…

Gepostet von Panagiotis Danias am Freitag, 2. Oktober 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter