Απίστευτη εξέλιξη με τη σορό του φοιτητή στην Κάλυμνο – Γιατί υπάρχουν σκέψεις να μείνει στη θέση που βρέθηκε!

Απίστευτη εξέλιξη με τη σορό του φοιτητή στην Κάλυμνο – Γιατί υπάρχουν σκέψεις να μείνει στη θέση που βρέθηκε!

Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Καλύμνου ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή με καταγωγή από το όμορφη νησί, Νίκου Χατζηπαύλου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 19 Νοεμβρίου.

Το άψυχο σώμα του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το ποδήλατο. Η περιοχή, σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, θεωρείται κακόφημη, λόγω των παραβατικών στοιχείων που συχνάζουν εκεί.

Ο 21χρονος, ζούσε στην Αθήνα, αλλά είχε μεταβεί στην Κάλυμνο προκειμένου να επισκεφθεί την μητέρα του, το περασμένο Σάββατο, μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, ημέρα κατά την οποία φέρεται να είχε τσακωθεί με τον πατέρα του. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είδαν το παιδί να κλαίει στην πλατεία.

Την Κυριακή, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, τρεις γυναίκες τον είχαν δει να φεύγει με τα πόδια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο νεαρός, δεν φαίνεται να είχε μετακινηθεί πολύ με το ποδήλατό του, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη από τις ρόδες του ποδηλάτου. Οι πυροσβέστες επεσήμαναν ακόμη ότι είχαν ερευνήσει αρκετές φορές το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής. Το γεγονός αυτό γεννά ερωτηματικά για πιθανή μεταφορά του πτώματός του στο σημείο.

Ακόμη, το τραύμα που φέρει ο νεαρός στο κεφάλι του είναι παλαιότερο και όχι σημερινό, ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για σφαίρα. Ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Αυτή την ώρα στην Κάλυμνο μεταβαίνει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να συνδράμει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το πτώμα του νεαρού θα παραμείνει στο σημείο όπου βρέθηκε και το οποίο θα φυλάσσεται από αστυνομικούς, καθότι το νησί δεν διαθέτει ιατροδικαστή και αναμένεται να φτάσει την Κυριακή από τη Ρόδο.

Σημειώνεται, ότι χθες η μητέρα του 21χρονου Νίκου εμφανίστηκε με συγγενικό της πρόσωπο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, εκφράζοντας την αγωνία της για την τύχη του παιδιού της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter