Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Απίστευτη και τραγική γκάφα - Έπαιζαν διαφημιστικό για προβλέψεις από την Βιργινία Λεούση ενώ είχε ανακοινωθεί ο θάνατός της

Μια τραγική γκάφα από το κανάλι "Ε". Το κανάλι συνέχιζε να παίζει διαφημιστικά για τις προβλέψεις της αστρολόγου Βιργινίας Λεούση, ενώ είχε ανακοινωθεί ο θάνατός της. 

Τη μακάβρια αυτή γκάφα ανακάλυψαν οι θεατές του καναλιού που σχολίαζαν αρνητικά την απροσεξία των υπευθύνων προγράμματος και της διαφήμισης του καναλιού, με καυστικά σχόλια στο Facebook. 

Η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση έγινε γνωστό ότι κατέληξε χθες, ενώ νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Το βιογραφικό της όπως το έχει γράψει η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της:

"Βιργινία Λεούση... άτομο γεμάτο θετική ενέργεια και κύρος. Σέβεται, αγαπά και εκτιμά τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται. Αυτό αποδεικνύεται και από την 30χρονη πορεία της στο χώρο της Αστρολογίας και Μαντείας. Αμέτρητες φορές μας έχει δώσει σωστές και ακριβείς προβλέψεις όχι μόνο σε σοβαρά θέματα όπως πολιτικά, οικονομικά, αλλά και σε απλά καθημερινά όπως καλλιτεχνικά, θεατρικά. Θεωρεί ότι οι προβλέψεις είναι ο δρόμος που οδηγεί τον ακροατή και γι’ αυτό πάντα συμβουλεύει τα άτομα που την επισκέπτονται να βάζουν σε προτεραιότητα τη λογική και τις έντιμες μεθόδους πριν πάρουν αποφάσεις ζωής.

Σπούδασε στην Αμερική- New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της. Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τον καλό χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί επαφή και φιλία με ανθρώπους του εξωτερικού, επώνυμους Star, επιχειρηματίες. Στην προσωπική της συλλογή υπάρχει το βιβλίο του Sylvester Stallone με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του προς εκείνη και όχι μόνο καθώς η Βιργινία Λεούση έχει δεχθεί και τέσσερις από τις μεγαλύτερες τιμές των Ηνωμένων Πολιτειών. Βραβευμένη από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της «Πρέσβειρας καλής θελήσεως», από τον κυβερνήτη της πολιτείας Georgia, North Carolina και South Carolina".

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.