Απίστευτη καταγγελία: Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή γιατί μετακινήθηκε εκτός νομού για χημειοθεραπεία

Απίστευτη καταγγελία: Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή γιατί μετακινήθηκε εκτός νομού για χημειοθεραπεία

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η κόρη καρκινοπαθούς που χρειάστηκε να μεταφέρει τη μητέρα της από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 επιβλήθηκε πρόστιμο στην ίδια, την μητέρα της που είναι καρκινοπαθής και σε δύο ακόμα άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι για μετακίνηση σε άλλο νομό.

Όλα έγιναν κατά την επιστροφή τους από τη Θεσσαλονίκη στη Βέροια, όπως κατήγγειλε η κόρη της καρκινοπαθούς όπου και είχαν βρεθεί σε κλινική της πόλης για να γίνει η χημειοθεραπεία, όταν τους σταμάτησε η Τροχαία για να τους ελέγξει.

«Εμείς συνεργαζόμαστε από την αρχή με μια νοσηλειακή εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία μεταφοράς του ασθενή. Σαν λευκό ταξί. Δεν χρειάζεται ασθενοφόρο. Χρειάζεται ένα όχημα ειδικά διαμορφωμένο για αναπηρικά καροτσάκια, καθώς η μητέρα μου είναι πάνω σε καροτσάκι. Καθώς επιστρέφαμε από την κλινική της Θεσσαλονίκης στη Βέροια, ήμασταν ο οδηγός, ο συνοδηγός ο οποίος είναι και τραυματιοφορέας, εγώ ως συνοδός στο πίσω κάθισμα και στο πίσω η μητέρα μου πάνω στο καροτσάκι, είπε η κόρη της καρκινοπαθούς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε:

«Μας σταματάει η Τροχαία στα διόδια, μας κοιτάει από το παράθυρο κι εγώ είμαι σίγουρη ότι θα μας πει “περάστε, παρακαλώ”, ότι θα μας διευκολύνει δηλαδή. Μας είπε είστε υπεράριθμοι, φέρτε μου τις ταυτότητές σας. “Η κυρία δεν έχει ταυτότητα, έχει βιβλιάριο, γιατί δεν έχει ταυτότητα”. Τέλος πάντων, μας λέει πως πρέπει να μας γράψει γιατί είμαστε υπεράριθμοι. Έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα – και στην καρκινοπαθή. Μισή ώρα προσπαθούσαμε να του εξηγήσουμε την κατάσταση. Ήταν τόσο απαθής, όσο και να τους εξηγούσαμε την εμφανέστατη κατάσταση, μας έλεγε “κάντε ένσταση”. Πάντα έχω μαζί μου μια τσάντα με παραπεμπτικά και εξετάσεις. Φυσικά τα έχουμε καταθέσει όλα στην ένσταση. Ήταν ανένδοτος. Ήταν πολύ λυπηρό. Η μητέρα μου με δύσπνοια να προσπαθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις της Τροχαίας, ότι το όνομα του πατέρα της που έχει πεθάνει από το ‘80…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter