Ζητούν παρέμβαση Τσίπρα

Απίστευτη καταγγελία: Κατέβασαν τους πυροσβέστες από πλοίο στην Κεφαλονιά αφού έσβησαν τη φωτιά!

Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

Σύμφωνα με την ΠΟΠΥΣΠ πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κεφαλονιά επιχείρησαν να φύγουν από το νησί αφού τελείωσε η υπηρεσία τους με πλοίο της Kefalonian Lines.

Ωστόσο πριν το πλοίο αναχωρήσει τους ζητήθηκε να αποβιβαστούν καθώς, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, εκπρόσωποι της εταιρείας υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει σύμβαση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία!

Η ΠΟΠΥΣΠ ζητά την άμεση παρέμβαση τόσο του πρωθυπουργού όσο και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, καθώς όσο οι πυροσβέστες παραμένουν στο νησί «επιβαρύνονται με χρήματα για φαγητό και διαμονή, τα οποία δεν έχουν».

Αναλυτικά η καταγγελία της ΠΟΠΥΣΠ:

Αποκλεισμός συναδέλφων στο λιμάνι νήσου Κεφαλονιάς

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους, που επιχειρούσαν στην Κεφαλονιά και αποδεσμεύτηκαν, ότι οι ίδιοι πηγαίνοντας στο λιμάνι, για να φύγουν από την νήσο της Κεφαλονιάς, η εταιρεία kefalinia line με προκλητικό τρόπο τους κατέβασε προσβάλλοντας τους από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες, όπως ισχυρίζεται.

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, ώστε οι συνάδελφοι να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά, διότι η παραμονή τους εκεί επιβαρύνεται με χρήματα -φαγητό διαμονή κλπ - τα οποία όμως δεν τα έχουν και αδυνατούν.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.