Απίστευτη καταγγελία: Λιποθύμησε εννιάχρονο κοριτσάκι από την πείνα έξω από φούρνο στη Ρόδο

Απίστευτη καταγγελία: Λιποθύμησε εννιάχρονο κοριτσάκι από την πείνα έξω από φούρνο στη Ρόδο

Στο προσκήνιο ήρθε ένα περιστατικό στη Ρόδο που προκαλεί θλίψη και μεγάλη ανησυχία για το δυσοίωνο οικονομικό μέλλον που έρχεται.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Θ. Σταμούλης, πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, μιλώντας στο Open TV, ένα εννιάχρονο κορίτσι περίμενε στη σειρά έξω από φούρνο για να πάρει ψωμί με τη μητέρα του και σύμφωνα με καταγγελίες έχασε τις αισθήσεις του από την πείνα.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Ερχονται άνθρωποι έξω από το εργατικό κέντρο της Ρόδου, για να πουλήσουν τα υπάρχοντά τους… Μου θυμίζει κατοχή η κατάσταση. Η Ρόδος είναι νεκρή πόλη. Δεν κινείται τίποτα έξω. Ειδικά το βράδυ είναι… νέκρα» είπε ο κ. Σταμούλης 

Το συμβάν με το κοριτσάκι που λιποθύμησε από την πείνα, επιβεβαίωσε και η κυρία Σ. Μανιά, από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Αγία Σοφία» Ρόδου, επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε ότι ο σύλλογος «ήρθε σε επαφή μαζί της. Είναι αξιοπρεπέσταση κυρία, δεν ζητά λεφτά, θέλει φαγητό για τα παιδιά της και μια δουλειά για να τα ζήσει» είπε η κυρία Μανιά και πρόσθεσε ότι ο σύλλογος έχει επιληφθεί του θέματος, για να έχουν τουλάχιστον αυτοί οι άνθρωποι ένα πιάτο φαγητό…

Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μητέρα να προσπαθεί να τα φέρει βόλτα έχοντας δύο παιδιά, ένα νοίκι που τρέχει και μόλις και μετά βίας το καλύπτει, ενώ έχει μείνει άνεργη, καθώς η τουριστική επιχείρηση που εργάζεται, ούτε έχει ανοίξει, ούτε πρόκειται, κατά τα φαινόμενα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter