Απίστευτη κόντρα Φωκά – Οικονόμου στον Σκάι για το σύνθημα «να καεί, να καεί η π… η Βουλή»(Video)

Απίστευτη κόντρα Φωκά – Οικονόμου στον Σκάι για το σύνθημα «να καεί, να καεί η π… η Βουλή»(Video)

Με αλληλοκατηγορίες και μεγάλη ένταση έκλεισε την εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.

«Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ, η καλύτερη ομάδα φέτος δεν πήρε το πρωτάθλημα» είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε: «Το σύνθημα «Βούλγαροι» το έχετε ακούσει; Δεν το εννοούνε είναι αλληγορικό».Όπως σημείωσε και ο ίδιος δεν το εννοούσε το σύνθημα που είπε ενώ σημείωσε ότι: «Εγώ δεν έχω κανένα αφεντικό πέρα από το Λεβέντη».Στο Σύνταγμα οι αγανακτισμένοι φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές».Μεταξύ άλλων ο Α. Φωκάς είπε: «Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα».Είστε φίλαθλοι και εσείς. Το σύνθημα ‘Βούλγαροι’ δεν το έχετε ακούσει ποτέ; Η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Είστε ικανοποιημένοι που φέτος η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα»;Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε κάποια στιμή: «Η συμπεριφορά σας δε σας τιμά, είστε νέος βουλευτής, εμείς είμαστε 30 χρόνια εδώ».Όταν μάλιστα ο βουλευτής μίλησε για “δημοσιογράφους που τα κουκουλώνουν” ο παρουσιαστής του απάντησε: «Να σας χαίρονται οι ψηφοφόροι σας. Τριάντα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά τέτοια περίπτωση δεν ξαναείδαμε».

Και κάπως έτσι έληξε η σύνδεση με τον βουλευτή.

Το χρονικό που έκανε “διάσημο” τον κ. Φωκά

Πάνω από 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν χθες (Σάββατο) στην περιοχή της Καμάρας στο συλλαλητήριο που έχει στηθεί ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις τιμωρίες κατά της ομάδας τους. Εκεί βρέθηκε και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κέντρου Αριστείδης Φωκάς που συμμετείχε στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ και άκουγε με ικανοποίηση να φωνάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το σύνθημα «να καεί, να καεί η π… η Βουλή».

Μάλιστα ο ίδιος δεν έμεινε απλά στο να ακούει…Ανέβηκε στην εξέδρα και παρότρυνε του συγκεντρωμένους να φωνάξουν πιο δυνατά.

Στο βίντεο, που δημοσιοποίησε το Reportplus.gr, ο κ. Φωκάς ακούει με περισσή ικανοποίηση το σύνθημα ενώ στην ομιλία του μάλιστα,έκανε λόγο για αθηναϊκό κατεστημένο που στέρησε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, που δικαιούντο το «νταμπλ» και απείλησε ότι αν δεν το πάρει ο ΠΑΟΚ, δεν θα το πάρει κανείς.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter