Απίστευτη προβοκάτσια της ΝΔ στο πρόσωπο του Νίκου Κοτζιά

Απίστευτη προβοκάτσια της ΝΔ στο πρόσωπο του Νίκου Κοτζιά

Στη ΝΔ έχουν χάσει στην κυριολεξία την μπάλα ακόμη και για τα ευαίσθητα θέματα της εθνικής ασφάλειας και της εξωτερικής πολιτικής.

Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς ότι ο κ. Κουμουτσάκος προσήλθε σήμερα στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), με μοναδικό θέμα τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, ζητώντας μεταξύ άλλων και ενημέρωση από τον ΥΠΕΞ για τις δηλώσεις του καταδικασθέντα, (για ψευδή κατάθεση στο FBΙ), στις ΗΠΑ Ελληνοαμερικανού Τζορτζ Παπαδόπουλου, ότι είχε μιλήσει σχετικά με τις επαφές του με Ρώσους για τα e-mail της Χίλαρι Κλίντον και σε έναν άλλον υψηλόβαθμο Ευρωπαίο αξιωματούχο, τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Του είχε πει δηλαδή για τις επαφές που είχε με τη Μόσχα και τους ισχυρισμούς του Κρεμλίνου, ότι διέθετε χιλιάδες e-mail της Κλίντον, τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών υπέρ του Τραμπ. Η συγκεκριμένη δήλωση του Τζορτζ Παπαδόπουλου έγινε στην εκπομπή του Τζορτζ Στεφανόπουλου στο ABC.

Το θέμα αναφέρει η ΝΔ στο σημερινό της ενημερωτικό σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της από το ΕΣΕΠ.

Διαβάστε ακόμη: Το fake news της ημέρας, ευγενική χορηγία του Γιώργου Κουμουτσάκου (Photos)

Με απλά Ελληνικά η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος προσήλθαν σήμερα στη συνεδρίαση του ΕΣΕΠ με θέμα τη σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας με σκοπό μεταξύ άλλων να συζητηθεί η συνέντευξη ενός Ελληνοαμερικανού σε αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter