Απίστευτη αγριότητα από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ – Στρίμωξαν και χτύπησαν με μανία τους φοιτητές (Video)

Απίστευτη αγριότητα από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ – Στρίμωξαν και χτύπησαν με μανία τους φοιτητές (Video)

Σε μία ακόμη απρόκλητη επίθεση προχώρησαν τα ΜΑΤ, όπου με απίστευτη αγριότητα επιτέθηκαν και χτύπησαν με μανία φοιτητές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την πανεπιστημιακή αστυνομία στο ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το theopinion.gr, τα ΜΑΤ στριμώχνουν τους φοιτητές σε κάγκελα και τους χτυπάνε με μένος με τα γκλοπ και τις ασπίδες, ενώ την ίδια στιγμή ψεκάζουν χημικά, δημιουργώντας έτσι μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όση ώρα οι φοιτητές φωνάζουν συνθήματα κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας τα ΜΑΤ απλώς στέκονται, ωστόσο την ώρα που ακούγονται υβριστικά συνθήματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφινιάζουν, και ορμάνε πάνω στους φοιτητές χτυπώντας τους με μανία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακόμα και όταν αποχωρούσαν οι φοιτητές, συνέχιζαν να ρίχνουν χημικά, ενώ άνδρας των ΜΑΤ τους κλωτσάει πισώπλατα, με έναν άλλον αστυνομικό του κάνει νόημα να σταματήσει. Οι αστυνομικές δυνάμεις μετά το ξύλο, προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις.

Οι φοιτητές κατήγγειλαν την «χυδαία» όπως είπαν επίθεση, ενώ ανέφεραν ότι φοιτήτρια βρέθηκε να είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Από την πλευρά της, η φοιτήτρια που έχασε τις αισθήσεις της μίλησε στο Grtimes.gr, υποστήριξε ότι η επίθεση ήταν αναίτια και ότι οι αστυνομικοί συνέχισαν να χτυπούν φοιτητές ακόμη και όταν τους είχαν στριμωγμένους στα κάγκελα. Όπως ανέφερε, αρχικά δέχτηκε το χτύπημα από μία ασπίδα, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε χημικό στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter