Απίστευτη ακτινογραφία 41χρονης ανεμβολίαστης εγκύου με κορονοϊό – Υπεβλήθη σε καισαρική πριν διασωληνωθεί

Απίστευτη ακτινογραφία 41χρονης ανεμβολίαστης εγκύου με κορονοϊό – Υπεβλήθη σε καισαρική πριν διασωληνωθεί

Την ακτινογραφία πνεύμονα μιας 41χρονης εγκύου η οποία νοσεί από κορονοϊό παρουσίασε ο καθηγητής παιδιατρικής του ΑΠΘ, Κοσμάς Σαραφίδης δείχνοντας τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει στους πνεύμονες της γυναίκας.

Η γυναίκα που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή σύμφωνα με τον καθηγητή είναι ανεμβολίαστη και έχει διασωληνωθεί καθώς λειτουργούσε μόνο ο μισός από κάθε πνεύμονα,

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε μόλις πριν λίγες μέρες με αναπνευστικά προβλήματα. Η ίδια ήταν μόλις 5,5 μηνών έγκυος και οι γιατροί αναγκάστηκαν να την υποβάλουν σε καισαρική τομή, πριν την διασωληνώσουν.

Ο παιδίατρος έγραψε στην ανάρτησή του: «Ακτινογραφία θώρακα ανεμβολίαστης εγκύου που διασωληνώθηκε χτες και γέννησε πολύ πρόωρα λόγω της βαρύτητας της κατάστασης της. Μόνο ο μισός από τον κάθε πνεύμονα της λειτουργεί».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Άγνωστη η πρόγνωση της μητέρας. Και ένα νεογνό που θα μπορούσε να γεννηθεί στην ώρα του, τελειόμηνο, και να αποφύγει όλους τους κινδύνους της προωρότητας. Αυτό που γράφεται σε ανάλογες περιπτώσεις, ότι δηλαδή το μωρό σώθηκε, είναι τελείως ανακριβές. Μήνες εντατικής νοσηλείας για να επιβιώσει και μόνο! Και με νευροεξέλιξη απρόβλεπτη σε μεγάλο βαθμό! ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ! Τα σχόλια είναι περιττά!».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter