Απίστευτη αθλιότητα εκπροσώπου ειδικών φρουρών στον ΣΚΑΪ: Για το «ελάττωμα» της παιδεραστίας φταίει η μάνα του παιδιού

Απίστευτη αθλιότητα εκπροσώπου ειδικών φρουρών στον ΣΚΑΪ: Για το «ελάττωμα» της παιδεραστίας φταίει η μάνα του παιδιού

Άνευ προηγουμένου αθλιότητα εκστόμισε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας ο οποίος για μια ακόμη φορά κλήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό για να μοιραστεί τη γνώμη του για μια βαριά ποινική υπόθεση, χωρίς ο ίδιος και η υπηρεσία του να εμπλέκονται ούτε κατ’ ελάχιστο.

Ο κ. Ντούμας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μίλησε για τη δυσώδη υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Σε μια χυδαία προσπάθεια απενοχοποίησης του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης, ο κ. Ντούμας, επιχειρεί να μετριάσει τις ευθύνες για το… «ελάττωμα» του θύτη, λέγοντας ότι θα πρέπει να ερευνηθεί ο ρόλος της μητέρας ακόμη περισσότερου από του δράστη, αφού η οικογένεια θα έπρεπε να προστατεύει το παιδί.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

Ντούμας: Εδώ κατακρυμνήστηκε ένας θεσμός που λέγεται οικογένεια. Το ελάττωμα αυτό της παιδεραστίας, της παιδοφιλίας υπάρχει χρόνια.
Οικονόμου: Το έγκλημα
Ντούμας: Το έγκλημα. Αλλά τα παιδιά προστατεύονται πρωτίστως από την οικογένεια. Και εδώ έχουμε μια μάνα που θα έπρεπε για μένα να προβληθεί παραπάνω η σχέση της με την υπόθεση, κι ακόμα από τον ίδιο τον παιδεραστή, που φαίνεται να έχει σημαντικό ρόλο και μάλλον αρνητικό. Και θέλω να ελπίζω ότι δε θα καταλήξει να κατηγορείται μια μάνα για μαστροπεία. Που είναι το σημαντικότερο οχυρό της οικογένειας και της κοινωνίας.

Δείτε το βίντεο στο 2:50:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter