Απίστευτη δήλωση από την υφυπ. Εργασίας για τις γυναικοκτονίες: Υπάρχει έξαρση μόνο στις καταγγελίες, δεν είμαστε και Βενεζουέλα

Απίστευτη δήλωση από την υφυπ. Εργασίας για τις γυναικοκτονίες: Υπάρχει έξαρση μόνο στις καταγγελίες, δεν είμαστε και Βενεζουέλα

Σε μια πρωτοφανής δήλωση προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια Μαρία Συρεγγέλα σχετικά με τις συνεχείς γυναικοκτονίες που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες κλείνοντας επί της ουσίας τα μάτια στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Οι έξι γυναικοκτονίες μέσα σε επτά μόλις μήνες αποτελούν ψιλά γράμματα όπως φαίνεται για την κυρία Συρεγγέλα η οποία δεν βλέπει καμία έξαρση των γυναικοκτονιών παρά μόνο όπως η ίδια είπε στις καταγγελίες βίας.

Όταν ο δημοσιογράφος του Documento, Δημήτρης Χατζηνικόλας της επισήμανε πως φυσικά και υπάρχει έξαρση των γυναικοκτονιών η υφυπουργός έφτασε σε σημείο να πει πως «δεν συγκρινόμαστε με τη Βενεζουέλα», γιατί εκεί ή το Μεξικό υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναικοκτονίες.

Νωρίτερα είχε κατηγορήσει τον Δημήτρη Χατζηνικόλα πως κατεδαφίζει τα πάντα για να κάνει αντιπολίτευση, ενώ κατηγόρησε τους προκατόχους της ότι «κουκούλωναν τις καταστάσεις».

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter