Απίστευτη καταγγελία στο Ηράκλειο: Υπάλληλος ασφαλείας ξενοδοχείου ξυλοκόπησε ξεναγό επειδή ήθελε να διασχίσει την παραλία

Απίστευτη καταγγελία στο Ηράκλειο: Υπάλληλος ασφαλείας ξενοδοχείου ξυλοκόπησε ξεναγό επειδή ήθελε να διασχίσει την παραλία
Πηγή: neakriti.gr

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε νεαρός που εργάζεται ως ξεναγός στο Ηράκλειο, ο οποίος μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα neakriti, περιέγραψε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από υπάλληλο ασφαλείας ξενοδοχείου, γιατί τόλμησε να θελήσει να περπατήσει στην παραλία του ξενοδοχείου, προκειμένου με την παρέα του να κάνουν βραδινό μπάνιο στην παρακείμενη δημόσια παραλία.

Ο ίδιος, περιγράφοντας τον άγριο ξυλοδαρμό του αναρωτήθηκε εάν «υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες στη χώρα μας;».

«Ήταν γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, περάσαμε τα βράχια με τις τέσσερις κοπέλες και όταν μας είδε ο άνδρας που εργάζεται στη φύλαξη του ξενοδοχείου, άρχισε να φωνάζει. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δεν θα καθίσουμε σε αυτό το σημείο, όμως μάταια».

Η παρέα του ξεναγού φοβήθηκε από τις φωνές και επιχείρησαν να γυρίσουν πίσω. «Οι κοπέλες τρόμαξαν και μου είπαν να γυρίσουμε, τότε μου φώναξε ‘’άντε γ…ου’’ και με τη σειρά μου τον έβρισα και εγώ. Αφού είχαμε βγει στο δρόμο ήρθε με χτύπησε στο πρόσωπο και πέφτοντας χτύπησα και στο οδόστρωμα. Τα κορίτσια μου είπαν ότι λιποθύμησα. Αφού γυρίσαμε σπίτι και είδα τα τραύματα αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο», περιγράφει ο ξεναγός.

«Κάθε επιχείρηση που γειτνιάζει με παραλία οφείλει να διατηρεί ελεύθερη την πρόσβαση των λουόμενων (αν δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση) μέσω των εγκαταστάσεών της. Αν με κάποιο τρόπο μια επιχείρηση προσπαθεί να παρεμποδίσει την πρόσβαση των πολιτών στην παραλία (με αποτρεπτικές πινακίδες, περιφράξεις ή φύλαξη) οι πολίτες πρέπει να απευθύνονται στην αστυνομία. Μοναδική εξαίρεση, οι λιγοστές οργανωμένες πλαζ για τις οποίες έχει θεσπιστεί εισιτήριο», επεσήμανε.

Ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε επεσήμανε ότι ενημέρωσε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου η οποία απάντησε πως πληρώνει πολύ ακριβό ενοίκιο στον δήμο για την παραλία για αυτό και δεν αφήνουν κάποιον να καθίσει.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter