Απίστευτη κτηνωδία: Ισραηλινοί επιτέθηκαν στο φέρετρο της νεκρής δημοσιογράφου Σιρίν Αμπού Άκλεχ και ξυλοκόπησαν το πλήθος (Video)

Απίστευτη κτηνωδία: Ισραηλινοί επιτέθηκαν στο φέρετρο της νεκρής δημοσιογράφου Σιρίν Αμπού Άκλεχ και ξυλοκόπησαν το πλήθος (Video)

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην κηδεία της δημοσιογράφου του Al Jazeera, Σιρίν Αμπού Άκλεχ με τις ισραηλινές δυνάμεις να επιτίθονται με αγριότητα στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να τη συνοδέψει στην τελευταία της κατοικία.

Σε μια κίνηση πρωτοφανούς ασέβειας έφτασαν μέχρι το σημείο να ρίξουν το φέρετρο από τα χέρια των ανδρών που το μετέφεραν ενώ άρχισαν να ξυλοκοπούν το πλήθος. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του σώματος της νεκρής δημοσιογράφου από το γαλλικό νοσοκομείο στην ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία.

 

Σε ρεπορτάζ του από την Ανατολική Ιερουσαλήμ ο δημοσιογράφος του Al Jazeera αναφέρει ότι οι ισραηλινές δυνάμεις στοχοποίησαν τους πολίτες επειδή δεν τους ήθελαν να περπατούν με το φέρετρο της Σιρίν.

Μάλιστα αποκαλύπτει ότι αυτό που απαιτούσαν οι ισραηλινές δυνάμεις ήταν να μη μετακινηθεί πεζή η πορεία των ανθρώπων που θρηνούσαν τη συμπατριώτισσά τους, αλλά να επιβιβαστούν όλοι σε αυτοκίνητα και να κινηθούν με αυτά.

Λίγο μετά το περιστατικό, το φέρετρο της Σιρίν Αμπού Άκλεχ έφτασε τελικά στην εκκλησία. Ιερέας που θα λάβει μέρος στην εξόδιο ακολουθία δήλωσε στο Al Jazeera: «Δεν πιστεύουμε στην αγάπη για τη δύναμη, αλλά στη δύναμη της αγάπης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Al Jazeera από το 2000 έως σήμερα έχουν σκοτωθεί από ισραηλινές δυνάμεις 45 δημοσιογράφοι.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter