Απίστευτη ταλαιπωρία και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Πολίτες πηδούν στις ράγες για να προλάβουν τον προαστιακό (Video)

Απίστευτη ταλαιπωρία και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Πολίτες πηδούν στις ράγες για να προλάβουν τον προαστιακό (Video)
Φωτογραφία: Twitter.com/news247

Απίστευτη ταλαιπωρία και στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις περί ετοιμότητας, το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη θάφτηκε στο χιόνι. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», είναι απίστευτες και συνάμα αντικατοπτρίζουν το επιτελικό μπάχαλο που επικρατεί.

Δείτε επίσης: Τραγική η κατάσταση στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες και προσωπικό ελλείψει συγκοινωνιών

Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο, μετά από πολλές ώρες αναμονής και ταλαιπωρίας, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή έκτακτου δρομολογίου του προαστιακού, για τη μεταφορά των πολιτών στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας». Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους: κόσμος πηδά στις ράγες για να προλάβει τον προαστιακό, για να μη χάσουν δηλαδή το μοναδικό – έως τώρα δρομολόγιο- που θα καταφέρει να τους απομακρύνει από το αεροδρόμιο και να βάλει ένα τέλος στην ταλαιπωρία τους.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν πολίτες στο documentonews.gr, εγκλωβισμένοι οδηγοί από την Αττική Οδό, μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο. Όπως αναφέρουν, ενώ πίστευαν πως θα τους μεταφέρουν στο ξενοδοχείο, τελικά τους άφησαν σε μία αίθουσα «και τους έδωσαν και ένα κουπόνι των 10 ευρώ», προκαλώντας την οργή και την αγανάκτησή του κόσμου.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο documentonews.gr: «Το voucher έγραφε πάνω 1 ευρώ αλλά εσύ μπορούσες να πάρεις για 10 ευρώ πράγματα, όμως δεν το δεχόντουσαν όλα τα καταστήματα του αεροδρομίου». «Και όταν τους απεγκλώβισαν απλά τους κατέβασαν και τους είπαν να περπατήσουν στο χιόνι, να κάνουν τον κύκλο και να πάνε στον κοντινό σταθμό», αναφέρει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter