Απίστευτο: Έλληνας επιτέθηκε στα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο Λος Αντζελες (video)

Απίστευτο: Έλληνας επιτέθηκε στα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο Λος Αντζελες (video)

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φθάσει ο Ελληνας; Τα όσα συμβαίνουν στον Εβρο αυτές τις μέρες είναι ένα κλασικό δείγμα και με το οποίο αναρωτιέσαι αν υπάρχει και πιο κάτω…

Η απάντηση είναι, υπάρχει! Τα όσα συνέβησαν –σήμερα (7/3) τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας- στο Λος Αντζελες σε βάρος των αδελφών Αντετοκούνμπο, δεν υπάρχουν λόγια να τα χαρακτηρίσει άνθρωπος…

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έζησαν ένα πολύ άσχημο σκηνικό μετά την ήττα των Μπακς από τους Λέικερς με 113-103 στο «Στέιπλς Σέντερ», καθώς έγιναν στόχος ύβρεων και απαράδεκτης χυδαιολογίας, όχι από κάποιον Αμερικανό οπαδό των Λέικερς αλλά από… Έλληνα οπαδό!

Την ώρα που ο Γιάννης και ο Θανάσης κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, ένας άθλιος συμπατριώτης μας άρχισε να τους φωνάζει: «Γιάννη την φάγατε, την φάγατε, την φάγατε στον κ@@@. Και καλά πάθατε…».

Ο Θανάσης που άκουσε τις ατάκες αυτές, έτρεξε προς το μέρος του φωνάζοντας του «έλα εδώ μωρή κότα», ενώ και ο Γιάννης πλησίασε πιο ήρεμα στη συνέχεια. Φίλαθλοι που ήταν παρόντες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον άσο των Μπακς ενώ ο Ελληναράς, αποχώρησε άρον –άρον τη στιγμή που ο Θανάσης του φώναζε « δεν μιλάνε έτσι, δεν μιλάνε. Να σε χαίρονται τα παιδιά σου, μπράβο, μπράβο…».

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα σκηνικά μεταξύ παικτών και οπαδών μετά το τέλος ενός αγώνα στο NBA!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter