Απίστευτο επεισόδιο: Μοναχοί ρώτησαν τον Λάκη Γαβαλά αν είναι «άντρας η γυναίκα» – Πληρωμένη απάντηση από τον σχεδιαστή (Video)

Απίστευτο επεισόδιο: Μοναχοί ρώτησαν τον Λάκη Γαβαλά αν είναι «άντρας η γυναίκα» – Πληρωμένη απάντηση από τον σχεδιαστή (Video)

Ομοφοβική λεκτική επίθεση δέχτηκε ο Λάκης Γαβαλάς από τρεις Ρώσους μοναχούς, ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο της θεσσαλονικής, περιμένοντας να επιβιβασθεί σε πτήση για την Αθήνα.

Μάλιστα μαζί του βρισκόταν και ο Γιώργος Τσαλίκης που κατέγραψε το ομοφοβικό παραλήρημα των μοναχών σε βίντεο και το ανέβασε στα σόσιαλ, καθώς τον ρωτούσαν επίμονα τον Γαβαλά αν είναι «άντρας η γυναίκα».

Ο Λάκης Γαβαλάς παρέμεινε ψύχραιμος και τους απάντησε με το γνωστό του ταπεραμέντο πως «Εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις και στην τηλεόραση σε λίγο».

Ο διάλογος

«Τι είσαι; Γυναίκα ή άντρας;» με τον σχεδιαστή να τους απαντά: «Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι» του απάντησε ο μοναχός.

«Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είσαι Έλληνας;» πρόσθεσε ο ιερέας.

«Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Ληξιαρχείο είσαι;» του απάντησε και πρόσθεσε ο μοναχός: «Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;».

Ο σχεδιαστής αντέδρασε: «Εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις και στην τηλεόραση σε λίγο».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς του επισήμανε: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί είσαι άνθρωπος, δεν προσεύχεσαι στον Θεό για τους ανθρώπους κάνεις διακρίσεις».

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στην ανάρτησή του:

«Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεός που είναι αγάπη θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη. Λυπηρό. Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του. Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι “κύριοι” καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας “είσαι π@@@της” Πόσο λυπηρό».

Διαβάστε επίσης: Πολάκης κατά Γεωργιάδη για τους VIP στον Ευαγγελισμό: «Λαδέμπορα της Υγείας δεν έχει πάτο ο βούρκος…»

Γαλλία: Εξουδετερώθηκε ένοπλος – Προσπάθησε να βάλει φωτιά σε συναγωγή

Καιρός: Τα δύο πρόσωπα του καύσωνα και τα μυστικά του αεροχείμαρρου – Πότε φτάνει στο «peak» η αφρικανική σκόνη

Θρίλερ στο Διδυμότειχο με νεκρό βρέφος – Το βρήκε με αφρούς στο στόμα η μητέρα του

Τέμπη: «Το πώς κάλυψαν τα ΜΜΕ το έγκλημα παίζει ρόλο για τη θέση #107» – Τέσσερις φοιτητές δημοσιογραφίας μιλούν στο Documento

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter