Απίστευτο φιάσκο στα εγκαίνια υπερσύγχρονου τρένου: Χάλασε ο κλιματισμός, μούσκεψαν τα καθίσματα, όρθιοι οι επιβάτες!

Απίστευτο φιάσκο στα εγκαίνια υπερσύγχρονου τρένου: Χάλασε ο κλιματισμός, μούσκεψαν τα καθίσματα, όρθιοι οι επιβάτες!

Σε απόλυτο φιάσκο εξελίχθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου τρένου Intercity Express Train στη Βρετανία, παρουσία μάλιστα του υπουργού Μεταφορών της χώρας, Κρις Γκρέλινγκ.

Το ταξίδι από το Μπρίστολ στον σταθμό Paddington του Λονδίνου ήταν το «παρθενικό» ταξίδι για το τρένο και με πολλούς ενθουσιασμένους επιβάτες, κρατικούς αξιωματούχους και τον ίδιο τον υπουργό.

Η αναχώρηση όμως αν και είχε προγραμματιστεί στις 6 το πρωί τοπική ώρα, τελικά ένα «τεχνικό πρόβλημά» έφερε καθυστέρηση 40 ολόκληρων λεπτών δημιουργώντας εκνευρισμό και απογοήτευση στους επιβάτες.

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο πρόβλημα αφού ο κλιματισμός στο τρένο χάλασε και άρχισε να τρέχει νερό στα καθίσματα και στα υπάρχοντα των επιβατών, που είχαν πληρώσει εισιτήριο 204 λίρες (230 ευρώ) για ένα ταξίδι που είχε διαφημιστεί πολύ από το αρμόδιο υπουργείο.

Αρκετοί από τους επιβάτες παραπονέθηκαν στα social media για την ταλαιπωρία, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν όρθιοι όταν τα καθίσματά τους βράχηκα

Πάντως πριν την αναχώρηση του τρένου και πριν δημιουργηθούν όλα αυτά τα προβλήματα, ο υπουργός Μεταφορών είχε δηλώσει: «Αυτά είναι τα πιο επιτυχημένα τρένα, είναι ίσως τα καλύτερα τρένα που είχαμε ποτέ στη χώρα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter