Απίστευτο: «Giannis Antetokounmpo Day» η 14η Ιουλίου για την πόλη του Μιλγουόκι!

Απίστευτο: «Giannis Antetokounmpo Day» η 14η Ιουλίου για την πόλη του Μιλγουόκι!

Η «Αντετο-μάνια» καλά κρατάει στις ΗΠΑ. Η φρενίτιδα ενθουσιασμού που έχει προκαλέσει στους Αμερικάνους φαν τους ΝΒΑ ο Ελληνας άσος δεν έχει τελειωμό. 

Ετσι, μετά την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως MVP στο ΝΒΑ, μετά την ανάδειξη του από το ESPN ως αθλητή της χρονιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες και ως κορυφαίου μπασκετμπολίστα για το 2019, ήρθε η πόλη του Μιλγουόκι να τιμήσει και με το παραπάνω τον σούπερ αθλητή της ομάδας μπάσκετ της πόλης (Μπακς) θεσπίζοντας την 14η Ιουλίου ως την «Giannis Antetokounmpo Day»! 

Κι αυτό ως ευχαριστήριο για το ότι ο Γιάννης είναι εκείνος που άλλαξε την ιστορία των Μπακς και μαζί την καθημερινότητα στην πόλη…

Ο Γιάννης έχει καταφέρει να αναγεννήσει τα «Ελάφια», τα οποία οδήγησε ένα βήμα πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος και πόσα ακόμα. Πλέον είναι παίκτης-σύμβολο για την πόλη του Μιλγουόκι και για αυτό οι άνθρωποι της θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για όλα αυτά. 

Ετσι ανακοίνωσαν την 14η Ιουλίου ως την «Giannis Antetokounmpo Day». Αυτή, λοιπόν, θα είναι μέρα γιορτής για το Μιλγουόκι και θα είναι αφιερωμένη στον Έλληνα διεθνή φόργουορντ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter