Απίστευτο! Ισοβίτης στην Κύπρο ίδρυσε κόμμα

Ο υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, με γραπτή δήλωση επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σχετικά με την εγγραφή στο «Μητρώο Πολιτικών Κομμάτων», που τηρεί το Υπουργείο του, κόμματος με την επωνυμία «Κίνημα Δικαιοσύνης» με πρόεδρο ισοβίτη των Κεντρικών Φυλακών.

Ο υπουργός αποδίδει την εγγραφή του κόμματος σε «ατέλειες που υπάρχουν στο σύστημα». Ο υπουργός προσθέτει ότι μόλις η αρμόδια υπηρεσία και συγκεκριμένα ο Έφορος Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων διαπίστωσε ότι υπήρξε «δόλος/απατηλή ενέργεια, αποφάσισε τη διαγραφή του υπό αναφορά κόμματος από το Μητρώο Πολιτικών Κομμάτων».

Ο ισοβίτης είναι ο Ανδρέας Ονουφρίου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου δύο φορές, κατοχής εκρηκτικών υλών, απόδρασης και κατοχής πυροβόλων όπλων.

Πηγή: Tempo24

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.