Απίστευτο και όμως αληθινό: Ιδού η κλήση για κατάθεση σχετικά με τον «χασισοκαπνό» του Μαξίμου

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ιδού η κλήση για κατάθεση σχετικά με τον «χασισοκαπνό» του Μαξίμου

Και όμως όσο και να φαίνεται απίστευτο είναι αλήθεια.

Η Πταισματοδίκης Αθηνών κάλεσε την 7η Οκτωβρίου για κατάθεση τον πρώην προϊστάμενο φρουρό του Μεγάρου Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα για να καταθέσει την προσεχή Δευτέρα 14 Οκτωβρίου σχετικά με τις καταγγελίες του τότε δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου σχετικά με την πολιτικά ανεκδίηγητη «καταγγελία» κατά των ξένων δημοσιογράφων και ειδικά του ανταποκριτή της γαλλικής Liberation ότι:

«Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται».

Και όπως σχολίαζαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα».

Διαβάστε επίσης

Κυβέρνηση ΝΔ: Από τη σοβαρότητα στη γελοιότητα… ένα τρίφυλλο δρόμος!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter