Απίστευτο! Kέρδισε αυτοκίνητο αλλά δεν το ήθελε και άρχισε τα… μπινελίκια onair – Πώς την αντιμετώπισε ο Ν. Μουτσινάς (video)

Απίστευτο! Kέρδισε αυτοκίνητο αλλά δεν το ήθελε και άρχισε τα… μπινελίκια onair – Πώς την αντιμετώπισε ο Ν. Μουτσινάς (video)

Απίθανες σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής κλήρωσης ενός αυτοκινήτου που θα δινόταν δώρο σε έναν τυχερό τηλεθεατή του OPEN, στην εκπομπή «Για την Παρέα» του Νίκου Μουτσινά.

Αν και οι συμμετοχές προέρχονταν από πολλές εκπομπές του σταθμού, η κλήρωση έγινε στην εν λόγω εκπομπή. Μόλις ολοκληρώθηκε η κλήρωση και βγήκε στην οθόνη το όνομα της τυχερής, η παραγωγή επικοινώνησε μαζί της και ο παρουσιαστής της μίλησε στο τηλέφωνο.

Όλοι όμως έμειναν… κάγκελο με αυτά που ακολούθησαν και μάλιστα live.

Η νικήτρια δεν ήθελε το αυτοκίνητο που κέρδισε, αρνήθηκε να το δεχτεί και ξεκίνησε να βρίζει αφού πίστευε ότι είχε μπει σε κλήρωση για άλλο, πολύ χαμηλότερης αξίας δώρο.

«Άι στο δι@ολο! Άι στο δι@ολο ρε! Βρίζω, βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρω κανά κινητό και τελικά βρέθηκε αυτό. Δεν οδηγώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου.

Αν γουστάρετε, δεν κάνω πλάκα, μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε! Χέσε το κινητό, δεν με ενδιαφέρει!», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν.

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και το κοινό βρισκόντουσαν σε μία άβολη κατάσταση απορίας.

Ο Νίκος Μουτσινάς αφού δεν κατάφερε να την κάνει να δεχτεί το δώρο της την αποχαιρέτησε και ζήτησε να γίνει νέα κλήρωση, κάτι όμως που δεν μπορούσε να γίνει βάσει κανονισμού.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια του πρωτοφανούς και τραγελαφικού αυτού περιστατικού!

https://www.youtube.com/watch?v=RHRZkuMWZzo

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter