Απίστευτο κήρυγμα από τον Μητροπολίτη Κυθήρων: Μην κάνετε το εμβόλιο, παρασκευάζεται από έμβρυα εκτρώσεων

Απίστευτο κήρυγμα από τον Μητροπολίτη Κυθήρων: Μην κάνετε το εμβόλιο, παρασκευάζεται από έμβρυα εκτρώσεων

Ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ όχι μόνο ανήκει στην κατηγορία των αρνητών του κορονοϊού αλλά προχωρά και σε αδιανόητους συλλογισμούς που στερούνται λογικής τους οποίους και μεταφέρει στα κηρύγματά του. 

Έτσι σε κήρυγμά του στις 27 Δεκεμβρίου αποκάλυψε πως σύμφωνα με τις δικές του «έγκυρες» πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, «το εμβόλιο παρασκευάζεται από έμβρυα εκτρώσεων» καλώντας παράλληλα τους πιστούς να μην εμβολιαστούν. 

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου και έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: «έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων». Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και εκείνος βεβαίως βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

Ο Μητροπολίτης Κυθήρων έχει προκαλέσει και στο παρελθόν τόσο με την στάση του όσο και με τα λεγόμενά του, αφού αρνείται να συμμορφωθεί με τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί για την προστασία από τον ιό. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter