Απίστευτο κι όμως αληθινό – Ο Πατούλης προσλαμβάνει και δανείζει εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ

Απίστευτο κι όμως αληθινό – Ο Πατούλης προσλαμβάνει και δανείζει εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ

Στο νομοσχέδιο (4670) υπό τον τίτλο Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.) και άλλες διατάξεις και συγκεκριμένα στο άρθρο 103 ειδικές διατάξεις, αναφέρεται επί λέξει ότι «Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των επιστημονικών συλλόγων δικηγόρων, ιατρών, φαρμακοποιών, μηχανικών δύναται να διατίθεται στον e-Ε.Φ.Κ.Α, προσωπικό των οικείων επιστημονικών συλλόγων»!

Όπως αναγράφεται «το προτεινόμενο προσωπικό τοποθετείται με απόφαση του Δ.Σ. του e-Ε.Φ.Κ.Α. κατ’ επιλογή και απασχολείται προσωρινά στην υλοποίηση υποστηρικτικών διαδικασιών ή προπαρασκευαστικών εργασιών των Περιφερειακών Διευθύνσεων των τομέων Νομικών, Υγειονομικών, Μηχανικών και ΕΔΕ. Με απόφαση του Δ.Σ. του e-Ε.Φ.Κ.Α. μπορεί να ρυθμίζονται η διαδικασία, οι κατηγορίες των θέσεων, η κατανομή, ο αριθμός, ο χρόνος απασχόλησης, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή της παρούσας». Η δε δαπάνη της μισθοδοσίας και εν γένει οι πάσης φύσεως αμοιβές των διατιθέμενων με την παράγραφο 1 «βαρύνει τον φορέα προέλευσης».

Με απλά Ελληνικά θα προσλαμβάνει εργαζόμενους ένας σύλλογος και θα τους δίνει στον ΕΦΚΑ δανεικούς! Με ποιες προϋποθέσεις θα γίνονται αυτές οι προσλήψεις θα σας γελάσω αλλά μαθαίνω ότι ο πρώτος σύλλογος που έσπευσε να εφαρμόσει τον μέτρο ήταν ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών. Μικρή λεπτομέρεια ότι πρόεδρός του είναι ο Γιώργος Πατούλης.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter