Απίστευτο ματς στη Ριζούπολη: Ο Απόλλων προηγήθηκε 3-0, αλλά ο Βόλος ισοφάρισε

Απίστευτο ματς στη Ριζούπολη: Ο Απόλλων προηγήθηκε 3-0, αλλά ο Βόλος ισοφάρισε

Η «ελαφρά ταξιαρχία» παρέσυρε για 55 λεπτά τον Βόλο στη Ριζούπολη, προηγήθηκε στο σκορ με 3-0, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3 και απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας!

Ο αγώνας στο ξεκίνημα του ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Απόλλωνα. Στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου ο Χουχούμης μπήκε από αριστερά, έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Τσιλούλη, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε… λογαριασμό.

Στο 48’ οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ντομίνγκες ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 54’ ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Μπεντινέλι και δόθηκε πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος το εκτέλεσε, ο Γκαραβέλης απέκρουσε προσωρινά την μπάλα, ο επιθετικός του Απόλλωνα πήρε το ριμπάουντ και με σουτ σκόραρε (3-0).

Η συνέχεια του αγώνα ανήκει στον Βόλο που κατάφερε να ισοφαρίσει σε ένα απίστευτο ματς. Στο 60’ ο Φεράρι έβγαλε την σέντρα και ο Δουβίκας με κεφαλιά νίκησε τον Βέρχουλστ. Στο 79’ ο Μπαρτόλο μείωσε το σκορ στο 3-2 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κολόμπο ισοφάρισε με πλασέ σε 3-3.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φατιόν, Μπεντινέλι, Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδη, Δημόπουλο, Νίνη, Περέα.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (76’ Τσαμπούρης), Φατιόν, Κολ (76’ Φερναντέζ), Τσιλούλης (58’ Σλίβκα), Μπεντινέλι (84’ Μουνιέ), Ιωαννίδης.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Κολόμπο, Μήτογλου (50’ Νίνης), Κιάκος (51’ Γέντρισεκ), Ριένστρα, Ουάρντα, Μαρτίνες (70’ Μπαρτόλο), Περέα, Δουβίκας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter