Aπίστευτο: Οι Νετς του 2003 έδωσαν τον Κάιλ Κόρβερ και αγόρασαν… ένα φωτοτυπικό!

Aπίστευτο: Οι Νετς του 2003 έδωσαν τον Κάιλ Κόρβερ και αγόρασαν… ένα φωτοτυπικό!

Μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία μοιράστηκε με απόφοιτους του Πανεπιστημίου ο Κάιλ Κόρβερ. Δεν θα πιστεύετε τί έκαναν τα λεφτά που πήραν οι Νετς, όταν τον παραχώρησαν στους Σίξερς το 2003!

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Ο Κάιλ Κόρβερ βρέθηκε στην φετινή τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Creighton, στο οποίο φοίτησε και ο ίδιος το διάστημα 1999-2003. Κατά την ομιλία του, έδωσε συμβουλές για το πώς… είναι το σωστό σουτ, ενώ φρόντισε να μοιραστεί με τους παρευρισκομένους και μία φοβερή ιστορία από το παρελθόν του!

Το 2003, επιλέχθηκε στην 51η θέση από τους Νετς, όμως η εξαιρετική του καριέρα στο ΝΒΑ, θα ξεκινούσε από τη Φιλαδέλφεια και τους Σίξερς. Η ομάδα του Νιού Τζέρσεϊ αποφάσισε να μην τον κρατήσει και όπως θα διαβάσετε παρακάτω, τα λεφτά που εισέπραξε, πήγαν σε μία μάλλον ιδιαίτερη ”επένδυση”!

”Είδα το όνομά μου στο Draft. Όλοι τρελάθηκαν! Το 51ο pick από τους Νετς… Έμαθα αμέσως μετά ότι θα γίνω ανταλλαγή στους Σίξερς. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι η λέξη ”ανταλλαγή” είναι η σωστή.

Λίγο-πολύ με… πούλησαν έναντι ενός ποσού, που δεν έμαθα ποτέ. Αυτό που έμαθα όμως ήταν ότι με εκείνο το ποσό, πλήρωσαν κάποιες συμμετοχές στο summer league και με ό,τι περίσσεψε, αγόρασαν ένα… φωτοτυπικό μηχάνημα!

Πριν λίγα χρόνια, το φωτοτυπικό χάλασε. Και εγώ παίζω ακόμα μπάσκετ”, ήταν τα λόγια του 38χρονου, που θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους τριποντέρ όλων των εποχών!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter