Απίστευτο περιστατικό: Πήρε τη ΝΔ τηλέφωνο να τους ρωτήσει πότε θα πληρώσουν τα χρέη τους και του έστειλαν την Ασφάλεια

Απίστευτο περιστατικό: Πήρε τη ΝΔ τηλέφωνο να τους ρωτήσει πότε θα πληρώσουν τα χρέη τους και του έστειλαν την Ασφάλεια

Το… θράσος να τηλεφωνήσει στα γραφεία της ΝΔ και να ρωτήσει πότε θα πληρώσει το κόμμα τα υπέρογκα χρέη του είχε ένας πολίτης ωστόσο, η κατάληξη δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Σύμφωνα με το primenews, η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας πολίτης από τη Λαμία τηλεφώνησε στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο, στο τηλέφωνο 2109444000 και τους έθεσε το εύλογο ερώτημα: «Γιατί δεν πληρώνετε τα χρέη σας; Χρωστάτε 390 εκατομμύρια ευρώ. Πότε θα τα πληρώσετε;;;».

Η αντίδραση του ατόμου που απάντησε την κλήση ήταν να τον ειρωνευτεί, να τον κοροϊδέψει και τελικά να του κλείσει το τηλέφωνο! Αλλά δεν τελείωσε εκεί το συμβάν. Ο καταγγέλλων επέμεινε και ξανακάλεσε επανειλημμένως, αλλά μάταια… Του το έκλειναν συνεχώς.

Όταν σταμάτησε τις προσπάθειες, δέχθηκε μία κλήση από απόκρυψη. Στην γραμμή ήταν ο ίδιος άνθρωπος που μίλησε προηγουμένως στο τηλέφωνο. Αφού τον ειρωνεύτηκε, του είπε επί λέξη: «Θα σου κάνω μήνυση 1 εκατομμύριο ευρώ! Θα σε βρουν στο χώμα παλιομ…κα! Κ…λοπαιδο θα σε σκίσω… Θα σε βρω!»

Δυστυχώς, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ

Αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα της Λαμίας, ενώ πήγε να καταθέσει την μήνυση, οι περισσότεροι αστυνομικοί ήταν αδιάφοροι για την κατάθεση της και έπρεπε να πιέσει ο ίδιος, προσωπικά, ώστε να γίνει η μήνυση με τα χίλια ζόρια, διότι ήταν όλοι ….«απασχολημένοι». Όταν εμφανίστηκε ο ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας του τμήματος Λαμίας, ο οποίος, αφού άκουσε ότι απειλήθηκε η ζωή του, απευθυνόμενος στον καταγγέλλοντα, του είπε επί λέξη:
«Ε! Μην αγχώνεσαι αγόρι μου, όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή».
Τέλος, όπως αναφέρει στο μήνυμα ο κύριος Ευάγγελος, τηλεφώνησε, επίσης, στο πολιτικό του γραφείο 2421102227, 2421102228 βουλευτή της ΝΔ Βόλου, Μαραβέγια Κώστα και είπα πάλι να πληρώσουν τα χρέη τους. Ο υπάλληλος του γραφείου, του απάντησε επί λέξη:
«Τωρα την έχεις βάψει πολύ άσχημα, διότι σε έχω εντοπίσει και ξέρω πού μένεις».
Ως κατάληξη του παραπάνω συμβάντος, ήταν να πάει η Ασφάλεια στο σπίτι του, να τον αναζητήσει, διότι δήθεν απείλησε τους βουλευτές της ΝΔ με άγριο τόνο, να πληρώσουν τα χρέη τους.
Και κλείνοντας της καταγγελία του, μας ανέφερε τα εξής: «Αυτά! Για να γνωρίζουν όλοι, με ποιους έχουμε να κάνουμε και ότι δεν θα διστάσουν σε καμία περίπτωση να κάνουν τα πάντα, ώστε να μας βγάλουν απ’ τη μέση. Τα συμπεράσματα δικά σας».
Να τονίσουμε, πως ο λόγος που δεν έχει υποβάλει ακόμη μήνυση και για αυτό, το δεύτερο συμβάν, είναι καθαρά οικονομικός. Όταν θα έχει την δυνατότητα, θα πράξει τα δέοντα.
Ακολουθεί η μηνυτήρια αναφορά:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter