Απίστευτο περιστατικό στη Βολιβία: Άνδρας μέθυσε σε φεστιβάλ και ξύπνησε… σε φέρετρο – «Με έθαψαν για θυσία» (Video)

Απίστευτο περιστατικό στη Βολιβία: Άνδρας μέθυσε σε φεστιβάλ και ξύπνησε… σε φέρετρο – «Με έθαψαν για θυσία» (Video)
Πηγή φωτό: Youtube/Tele Estrella HD

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στη Βολιβία, όταν ένας άτυχος 30χρονος άνδρας που είχε πάει να διασκεδάσει σε φεστιβάλ-τελετή για την επέτειο της «Μητέρας Γης» κατέληξε να έχει μια αρκετά… μακάβρια εμπειρία καθώς ξύπνησε σε ένα φέρετρο και αντελήφθη πως τον ετοίμαζαν για θυσία.

Θα μπορούσε σίγουρα να ήταν σενάριο ταινίας, όμως είναι πέρα για πέρα πραγματικό γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Víctor Hugo Mica Alvarez διασκέδαζε στο φεστιβάλ Pachamama με τους φίλους του, το οποίο γιορτάζεται την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ως ημέρα για τη «Μητέρα Γη». Η τελετή γιορτάζεται από τον λαό Toba της Νότιας Αμερικής.

Πρόκειται για έναν αυτόχθονο πληθυσμό που ζει σε όλη την Αργεντινή, την Παραγουάη και τη Βολιβία.

Ο Victor ενώ έπινε και περνούσε καλά με τους φίλους του, αποφάσισε να ξαπλώσει λίγο, γιατί κατάλαβε πως είχε μεθύσει.

Όταν κατάλαβε πως τον «καλούσε η φύση» ωστόσο – σίγουρα μετά από αρκετή ώρα – προς έκπληξή του και απόγνωση αντελήφθη πως δεν μπορούσε να κουνηθεί και πως βρισκόταν μέσα σε ένα… φέρετρο.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Ο 30χρονος, έσπασε ένα τζάμι που είχε το φέρετρο και καλύφθηκε το πρόσωπό του με χώμα και σκόνη. Ευτυχώς, κατάφερε να βγει και όσοι τον αντίκρισαν πίστευαν πως κάποιοι προσπάθησαν να τον θάψουν ζωντανό ως θυσία στην Παχαμάμα ή τη Μητέρα Γη.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες που σοκάρουν, και συγκεκριμένα σύμφωνα με έναν μάρτυρα που αντίκρισε τον Victor όταν βγήκε από το φέρετρο, εκτός από τις λάσπες και το χώμα που είχε επάνω του, στο πρόσωπό του παρατήρησε πως είχε…σπέρμα και τρίχες.

Ανατριχιαστικά τα όσα αφηγείται ο 30χρονος

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, είπε: «Πήγαμε να χορέψουμε, αλλο δεν θυμάμαι πολλά. Το μόνο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι νόμιζα ότι ήμουν στο κρεβάτι μου και σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα και δεν μπορούσα να κουνηθώ άλλο.

Και όταν έσπρωξα το φέρετρο, μετά βίας έσπασα το τζάμι. Άρχισε να μπαίνει χώμα και έτσι κατάφερα να βγω έξω. Με είχαν θάψει».

Προσπαθώντας να σπάσει το τζάμι, ο 30χρονος τραυμάτισε το χέρι του. Πήγε όμως στην αστυνομία να πει τι του συνέβη και εκείνοι τον έδιωξαν λέγοντάς του, «είσαι μεθυσμένος»

Πηγή:Koutipandoras.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter