Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Κατηγορούμενος όρμησε σε δικαστή όταν άκουσε ότι θα μπει φυλακή (Video)

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Κατηγορούμενος όρμησε σε δικαστή όταν άκουσε ότι θα μπει φυλακή (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε δικαστήριο στο Λας Βέγκας, όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου δέχθηκε επίθεση από κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της ποινής του.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος όταν άκουσε την ποινή που του επιβλήθηκε εκνευρίστηκε και όρμησε πάνω στην πρόεδρο του δικαστηρίου. Οι άνδρες Ασφαλείας προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και δέχθηκαν και αυτοί χτυπήματα.

Ο 30χρονος Ντιόμπρα Ρέντεν, που είχε καταδικαστεί ξανά στο παρελθόν για βιαιοπραγία και καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ενώπιον της δικαστή Μέρι Κέιλ Χόλθους προκειμένου να του ανακοινωθεί η ποινή του.

Ο Ρέντεν λίγο πριν την επίθεση έλεγε στη δικαστή: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ήρεμος. Καταλαβαίνω όμως ότι πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Και αν πρέπει να με βάλετε φυλακή, τότε να το κάνετε».

Και μόλις ανακοινώθηκε η ποινή του που τον καταδίκαζε εκείνος φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του και όρμησε πάνω της και της επιτέθηκε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter