Απίστευτο συμβάν στη Eurovision: Της άρπαξε το μικρόφωνο κι αυτή… χειροκρότησε (Video)

Απίστευτο συμβάν στη Eurovision: Της άρπαξε το μικρόφωνο κι αυτή… χειροκρότησε (Video)

H χθεσινή βραδιά στην Altice Arena όπου πραγματοποιείτο ο τελικός της Eurovision κυλούσε ομαλά μέχρι λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ. 

Ενώ στη σκηνή είχε ανέβει η Βρετανή τραγουδίστρια Surie ερμηνεύοντας το Storm, ένας από τους θεατές όρμησε… θυελλωδώς στην σκηνή και της άρπαξε το μικρόφωνο μέσα από τα χέρια χωρίς να το καταλάβει! 

Ο νεαρός φώναξε αμέσως «σε όλους τους Nazi των βρετανικών μέσων, ζητούμε ελευθερία» και αμέσως η ασφάλεια της διοργάνωσης τον απομάκρυνε.

Τρομοκρατημένη η τραγουδίστρια έφυγε μακριά του και στη συνέχεια σαστισμένη άρχισε να χειροκροτεί. Το κοινό προσπάθησε να την κάνει να συνεχίσει το τραγούδι της και τελικά εκείνη ολοκλήρωσε την εμφάνιση της στην σκηνή της Altice Arena.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο «εισβολέας» ονομάζεται ‘Dr A C’, είναι ακτιβιστής και δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει σε μεγάλα shows, καθώς το έχει ξανακάνει τόσο στα National Television Awards το 2018, όσο και στο The Voice το 2017. Να σημειωθεί, πως η EBU έκανε πρόταση στην βρετανική αποστολή να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter