Απίστευτο θράσος: Η Χρυσή Αυγή συγκρίνει τον Μιχαλολιάκο με τον Κολοκοτρώνη!

Απίστευτο θράσος: Η Χρυσή Αυγή συγκρίνει τον Μιχαλολιάκο με τον Κολοκοτρώνη!

Θράσος και μάλιστα απύθμενο πέραν της φασιστικής και ναζιστικής ιδεολογίας χαρακτηρίζει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που έβγαλε ανακοίνωση μετά την απόφαση φυλάκισης του επικεφαλής της Νίκου Μιχαλολιάκου.

Και στο ένα σκέλος έχει απόλυτα δίκιο αφού τον συγκρίνει με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, τον χουντικό.

Στο δεύτερο σκέλος ωστόσο τολμάει να τον συγκρίνει με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη…

Επαναλαμβάνοντας χουντικά συνθήματα. Και το «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» οι χρυσαυγίτες επιβεβαιώνουν κάθε ώρα και στιγμή την ορθότητα της απόφασης του δικαστηρίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση/δημοσίευμα:

Μετά τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, στη φυλακή οδηγείται και ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος!

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται! Έτσι, μετά τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, οδηγείται στις φυλακές και ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος!

Που είναι τόσο «ένοχος», όσο ήταν και οι δύο άλλοι δεσμώτες του ψευτορωμαίικου!

«Ένοχος», γιατί ήταν ο μόνος που αμφισβήτησε εμπράκτως την εξουσία τους! «Ένοχος», γιατί δεν ψήφισε τα Μνημόνιά τους! «Ένοχος», γιατί δεν λεηλάτησε τα δημόσια ταμεία και ζητούσε –ω, τι θράσος!- να πάνε οι κλέφτες φυλακή και να φέρουν πίσω τα κλεμμένα! «Ένοχος», γιατί δεν ακολούθησε την «ρεαλιστική» (ραγιάδικη) γραμμή στην εξωτερική πολιτική!

«Ένοχος», γιατί ζητούσε Μεγάλη Ελλάδα! «Ένοχος», γιατί δεν υποτάχτηκε στην αμερικανο-γερμανοκρατία και στις σκοτεινές δυνάμεις! «Ένοχος», γιατί ζητούσε επιστροφή στο εθνικό νόμισμα!

«Ένοχος», γιατί δεν συνήργησε στην μετατροπή της χώρας σ’ ένα απέραντο hot spot! «Ένοχος», γιατί εξέφρασε το τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια»! «Ένοχος», γιατί δεν συμβιβάστηκε με το κατεστημένο και γιατί δεν προσκύνησε τους κρατικοδίαιτους ολιγάρχες!

«Ένοχος», γιατί δεν τα πήρε απ’ αυτούς, για να τον κρατάνε στο χέρι και να τον κινούν σα μαριονέτα! «Ένοχος», γιατί ήταν λιτός και δεν κυνήγαγε τα πλούτη, τη χλιδή και τη «μεγάλη ζωή»!

«Ένοχος» γιατί δεν είχε πάθη, άρα δεν ήταν χειραγωγήσιμος! «Ένοχος», γιατί ήταν ο μόνος που αντιτάχθηκε στο καταστροφικό lockdown και ο μόνος που δε φόρεσε ποτέ το σύγχρονο σύμβολο της φίμωσης των λαών, τη μάσκα!

Είναι «ένοχος» και πρέπει να πληρώσει! «Ένοχος», σε μια Ελλάδα που ξεπουλιέται και χάνεται, μα η Ιστορία θα τον δικαιώσει!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter