Απίστευτος κυνισμός: Ο Τραμπ βομβάρδισε τη Συρία τρώγοντας «το πιο υπέροχο κέικ σοκολάτας»

Απίστευτος κυνισμός: Ο Τραμπ βομβάρδισε τη Συρία τρώγοντας «το πιο υπέροχο κέικ σοκολάτας»

«Καθόμουν στο τραπέζι. Είχαμε τελειώσει το δείπνο. Είχαμε περάσει στο επιδόρπιο. Και δοκιμάζαμε το πιο υπέροχο κέικ σοκολάτας που έχετε δει. Έλαβα μήνυμα από τους στρατηγούς ότι τα πλοία είναι έτοιμα και οπλισμένα. Τι να κάνεις εκείνη τη στιγμή;»

Ξεπερνώντας κάθε φαντασία, ακόμα κι εκείνη του Κιούμπρικ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε πώς αποφάσισε να βομβαρδίσει τη Συρία.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο Fox Business, την ώρα που έδωσε την εντολή για την πυραυλική επίθεση στη Συρία βρισκόταν σε επίσημο δείπνο με τον Κινέζο ομόλογο του Σι Τζινπίνγκμ και έτρωγε «το πιο υπέροχο κέικ σοκολάτας».

«Καθόμουν στο τραπέζι. Είχαμε τελειώσει το δείπνο. Είχαμε περάσει στο επιδόρπιο. Και δοκιμάζαμε το πιο υπέροχο κέικ σοκολάτας που έχετε δει. Και ο πρόεδρος Σι το απολάμβανε», είπε συγκεκριμένα ο Τραμπ. «Και έλαβα μήνυμα από τους στρατηγούς ότι τα πλοία είναι έτοιμα και οπλισμένα. Τι να κάνεις εκείνη τη στιγμή; Και ήμασταν αποφασισμένοι να το κάνουμε. Οι πύραυλοι κατευθύνονταν προς τον στόχο τους. Και είπα: “Kύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω κάτι.. μόλις εκτοξεύσαμε 59 πυραύλους που κατευθύνονται στο Ιράκ… που κατευθύνονται στη Συρία. Θέλω να το ξέρετε αυτό».

Και συμπλήρωσε πως δεν «ήθελα να πάει στο σπίτι και μετά να πουν: “Ξέρεις αυτός ο τύπος με τον οποίος μόλις είχε δείπνο επιτέθηκε στη Συρία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter