Απίστευτος ΠΑΟΚ, διέλυσε την Αϊντχόφεν με 4-1

Απίστευτος ΠΑΟΚ, διέλυσε την Αϊντχόφεν με 4-1

Γκολ και θέαμα πρόσφερε ο εκπληκτικός ΠΑΟΚ κόντρα στην Αϊντχόφεν την οποία διέλυσε με 4-1 στην Τούμπα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, έχανε 1-0, αλλά στο δεύτερο η είσοδος του νεαρού Τζόλη τον απογείωσε. Στους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης ήταν και ο Αντρίγια Ζίγκοβιτς, ο οποίος σκόραρε δύο φορές.

Στο πρώτο 45λεπτο οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι και πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν ακίνδυνος επιθετικά και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι στο 20′ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Σβαμπ βρήκε από πίσω τον Μάλεν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα! Ο Ζάχαβι εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και ήταν εύστοχος (0-1).

Στο 41’ η Αϊντχόφεν έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ. Μετά από κάθετη πάσα του Σανγκαρέ, ο Ζάχαβι βγήκε τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά ο Σέρβος τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα και ο Βαρέλα την απομάκρυνε.

Ο ΠΑΟΚ είχε μία υποψία φάσης στο 43΄. Ο Ζίφκοβιτς τροφοδότησε τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος πάτησε περιοχή, όμως ο Εμβογκό βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε την μπάλα.

Τυφώνας

Στο δεύτερο μέρος οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν το ματς με δύο αλλαγές.

Ο Τζόλης πήρε τη θέση του Μπίσεσβαρ και ο Σφιντέρσκι αυτή του Τσόλακ. Και η ομάδα κυριολεκτικά πάτησε το κουμπί της απογείωσης. Μέσα σε 11 λεπτά (47’-58’) πέτυχε τρία γκολ και έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Στο 47’ ο Tζόλης εκτέλεσε φάουλ, ο Μποσκαλί με κεφαλιά απομάκρυνε, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε το σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, ο Σβαμπ έβαλε την προβολή, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα (1-1). Στο 56’ ο Σφιντέρσκι άνοιξε την μπάλα στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).

Η ολλανδική ομάδα είχε σηκώσει λευκή σημαία και στο 58’ ήταν η σειρά του Τζόλη να «χτυπήσει» με δυνατό σουτ (3-1), ενώ είχε κάνει κούρσα 30 μέτρων.

Το πάρτι του ΠΑΟΚ είχε και συνέχεια. Στο 66’ ο Τζόλης έφυγε από αριστερά, έβγαλε δεξιά για τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος απέφυγε τον Μποσκαλί και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε λοιπόν εντυπωσιακό ευρωπαϊκό ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα του ήταν τυφώνας για 45λεπτά και διέσυρε μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση του ολλναδικού πρωταθλήματος.

O Πολωνός διαιτητής Ντάνιελ Στεφάνσκι έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αουγκούστο, Σβαμπ, Σανγκαρέ.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζ. Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (70’ Λύρατζης), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (80’ Τσινγκάρας), Ντόουγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίφκοβιτς (84΄Μπουργκ), Μπίσεσβαρ (48’ Τζόλης), Τσόλακ (46’ Σφιντέρσκι).

Αϊντχόφεν (Σμιντ): Εμβογκό, Τέτζε, Σανγκαρέ (83’ Σανγκαρέ), Μποσκαλί, Μαξ, Τόμας (58’ Μαντουέκε), Ροσάριο, Γκέτσε (83’ Σαϊμπάρι), Ιχάταρεν (58’ Μάουρο Ζούνιορ), Μάλεν, Ζάχαβι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter