Απίστευτος Πορτοσάλτε ειρωνεύεται την αγωνία των πολιτών για την ακρίβεια (Video)

Απίστευτος Πορτοσάλτε ειρωνεύεται την αγωνία των πολιτών για την ακρίβεια (Video)

Ειρωνείες επιστράτευσε το πρωί της Τρίτης ο Άρης Πορτοσάλτε για την ακρίβεια, τη στιγμή που οι πολίτες δυσκολεύονται να καλύψουν βασικές ανάγκες, ενώ τα νοικοκυριά στενάζουν και φορείς εκπέμπουν σήμα κινδύνου για ανθρωπιστική κρίση προ των πυλών.

Διαβάστε περισσότερα: Ανθρωπιστική κρίση προ των πυλών με φτώχεια και επισφάλεια να βαθαίνουν

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας εμφανώς ειρωνικά την «αγωνία του σούπερ μάρκετ», όπως ο ίδιος αποκάλεσε την αδυναμία των πολιτών να αντεπεξέλθουν στα δεδομένα που έχει επιβάλλει το κύμα ακρίβειας που σαρώνει τη χώρα, σχολίασε το «πρέπει να δούμε πώς θα βοηθηθεί το νοικοκυριό» του Άκη Παυλόπουλου λέγοντας «Κουπόνι δόθηκε στο βενζινάδικο, επειδή είχαμε μία αγωνία για το πώς θα γεμίσουμε το ρεζερβουάρ, ορίστε, το γεμίζει με έναν τρόπο. Είχαμε διάφορες αγωνίες, τώρα ήρθε η αγωνία του σούπερ μάρκετ. Κουπονάκι σουπερμάρκετ κύριε Σταϊκούρα;».

Με την ειρωνεία να ξεχειλίζει, κάλεσε απτόητος στη συνέχεια τους δημοσιογράφους που ήταν στο στούντιο να ζητήσουν από τον υπουργό Οικονομικών «μαζί με το καλαθάκι κι ένα κουπόνι».

 

 

Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας ο Χρήστος Σταϊκούρας, όχι μόνο δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με το food pass, αλλά απέρριψε, τουλάχιστον προς το παρόν, κάθε ενδεχόμενο ακόμη και για νέο επίδομα βενζίνης αδειάζοντας τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά και σημειώνοντας κατηγορηματικά πως «δεν έχει τεθεί κανένα fuel pass».

Διαβάστε περισσότερα: Κυβερνητική κοροϊδία για το Fuel Pass 3 – Σταϊκούρας: «Δεν έχει τεθεί θέμα… ακόμα» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter